Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AuraSync kibeszélő topic
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy korszak vége
- Digitális Állampolgárság Program
Aktív témák
-
Arnold2
őstag
válasz Tibiajax #17707 üzenetére
Ez most miért is olyan nagy was ist das?! Te nem élveznéd? Neked nem állna?
Akkor meg?!Más
Nemrég néztem meg moziban a The Informant! - Az Informátor! című Soderbergh (Oceans trilógia ugye) filmet. Nos emberek beszabehu van. Ugyan is nagyon kemény a történet vezetése. Ha nem is moziban, de egy kikölcsönzést megér a dolog. A végén szidni fogtok, tuti, de ahogy leülepszik a cucc tetszeni fog. Matt Damon itt nekem nagyon tetszik. Nálam alapból egy semleges besorolású színész, de ebben a filmben nekem tetszően alakított. Egyet megér. De vigyázat kemény mint a vídia!
(A port.hu leírása nagyon nem erről a filmről szól, nem érdemes az alapján nekiülni. Bőven elég tudni annyit amit az imdb ír róla. Tibi mivel az imdb-n csak 7.1-nél áll, neked nem biztos hogy tetszeni fog. Bár ahogy tapasztaltam amúgy sem, mert a nagy neveket leszámítva elég ritkán értünk egyet Viszont Cola111 fórumtársnak ajánlom.)
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Sony Playstation 3 Slim 250GB, CECH-2004B, 4 kontroller, Sony Eye Camera, sok kiegészítővel eladó!
- Alan Wake 2 Deluxe Edition, Alan Wake Remastered - Ps5
- Xiaomi Fimi Palm 2 Pro
- ASUS ROG Strix G531GT gamer laptop minden tartozékával
- SAPPHIRE Radeon PULSE RX 6600 8GB GDDR6 128bit (11310-04-20G) Lite Edition Videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest