Hirdetés

Aktív témák

  • adalbert1

    veterán

    válasz TRob1 #38536 üzenetére

    Ja, én azt hittem hogy az az általános vélekedés mint a legtöbb képregény filmnél, és azért lógsz ki mert nem tetszett. :))
    Szerintem a karakter is gyenge lett (legalábbis ahhoz képest amilyen képet én magamban alkottam az itthoni régi képregény megjelenések alapján), vele együtt bukott az egész film.

    A napokban néztem meg a Terminator 1-2-t, na azok tökéletes példák az Alien 1-2-vel együtt hogy totál fikcióból is hogy lehet nagyon ütős filmet készíteni. A Terminator első részén mondjuk látszik a 80-as évek meg az hogy tizenötöd akkora költségvetésből készült mint a második rész, de ennek ellenére megvan a hangulata, a második rész pedig hiába 20 éves, a mai napig kevés ilyen grandiózus akciófilm készült, és mai szemmel is élvezhető (mondjuk ebben tény hogy szerepet játszik az akkor hatalmasnak számító 94 milliós költségvetés - na meg az Oscarokat is hang és kép témában kapta). Ilyeneket ma miért nem tudnak? Illetve Arnold Schwarzenegger is sokat dob rajtuk, kár hogy neki sincs valami méltó utódja a vásznon (oké, Statham nem rossz, de sose lesz egy ilyen karakter, miképp Vin Diesel se).

Aktív témák