Hirdetés
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- wrox: Computherm Q7 RF termosztát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
underdark
üzenetére
Random mikor akciózzák le.
Egyébként azért is éri meg, mert ha 1 hónap alatt felcsesz a játék, akkor le tudod rakni és nem veszítettél vele sokat (ezt csináltma kb én is tavaly).
Másrészt, abban majdnem mindent megkapsz, mint amit az ultimate Editionosok is megkapnak, szóval később elég lesz az alap verziót megvenni a játékból.
Harmadrészt, 23k-ért megtudom venni az alapjátékot jelenleg, ha annyira tetszene, ha leakciózzák akkor még olcsóbban.
Negyedrészt, azt hiszem az előfizetők kapnak season bonuszt.
Igazából legrosszabb esetbe úgy jöhet ki, hogy kifizeted az egész árát csak részletre, ami kevésbé tűnik fájdalmasnak és biztonságosabb, ha borzalmas lesz, szerencsés esetben meg olcsóbb is lehet kb 33-40%-kal?
Én személy szerint nem látom értelmét megvenni az alapjátékot még akkor sem, ha tudom hogy játszani fogok vele egész évben, amikor van rá esély hogy spórolok valamennyit. Én évek óta így csinálom. Egyszer 6000 Ft-ért vettem meg az alapjátékot ősz tájékán, mikor az alza akcióit különféle hülyeségekkel össze lehetett adogatni. Nyilván az kevésbé fájt

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Router gondok
- alza vélemények - tapasztalatok
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 26
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- World of Tanks - MMO
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Autós kamera eladó
- Eladó MacBook Pro 13 (2020) i7 2.3GHz / 16GB / 512GB Asztroszürke
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest