Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Lenyomtam a kvalit, Puskás 10 meccs 20 gól 5 assziszt. Volt kb. 2 olyan meccse amin az óceánba sem talált volna be, de a többin stabilan hozta
9-1 lett a kvali, de ez sima 10-0 volt. Vezettem 3-1-re egy lengyel ellen 75. percig. Jött a szokásos letámadás, de nem is ez szúrt szemet. Ellenfél ahogy labdát szerzett a saját tizenhatosán fogta és r1-es passzal izomból előre lőtte. Nálam ez a labda 10 méterre is pontatlan sokszor, neki meg a félpályám feléig ellőtte tűpontosan 3-4 alkalommal, a csatárai ebből indultak kb. és simán lefutották a védőim vele. Érdekes módon mind 2 védőm közötti lyukba ment. Gondolom el sem lát addig szóval csak próba szerencse alapon kilövöldözte hátha és bejött
Ilyet én még nem láttam az idei részben. Tavaly ment nagyot ez az r1es passz.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E746 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I DP I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest