- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HdRew
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Van 2 játékosod 5*-os skillel, Córdobát nagyon jó védőnek tartják, illetve Theo Hernández IF lapja az egyik legjobb a játékban. Inception szokta mondani, hogy szereti, ha azonos oldalon van az erősebb lába a játékosnak, Cancelo használata esetén pedig ez biztosan megdőlne, én is jobban szeretem a bal lábas játékosokat a bal oldalra tenni.
Egyedül talán a 2 CB magassága lehet a probléma, de ennyi.
Mindegyik játékosnál magas az agiliy/balance, így nem lesznek számodra olyan darabosak, mint Ginola.
4-1-2-1-2 esetén lenne 2 olyan CM-ed (Aouar és Nkunku) akik azért nem védekeznek olyan rosszul.
Neymar mehet CAM-ba, Mbappé és Di Natale pedig megoldják a befejezést.

Én ezt a csapatot raknám ki, szerintem De Bruyne és Cancelo használata nem ad annyival többet, amiért más csapatrészeket kellene átalakítanod.
Sajnálom, mert ha már ilyen jókat nyit az ember, akkor nyilván használni is szeretné, de szerintem nem éri meg őket a csapatban tartanod.
Donnarumma a linkek miatt esik ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- World of Warships
- Torrent meghívó kunyeráló
- Horgász topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Projektor topic
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / ThinkStation P330 SFF/számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest