Hirdetés

2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  FIFA 22

Hozzászólások

(#23007) Nandinagy


Nandinagy
addikt

1 hét után leültem a csillivilli csapattal játszani(sbc-t azért rakosgattam). Ennyire szar játékot régen láttam, lehet, hogy még sosem. Itt a 99 milliós defes védő 99 milliós helyezkedéssel azt mikor bazdmeg megy felé a passz elindul másfelé. Ha megáll a helyén és meg sem mozdul elakad benne a passz, de ő nem bazdmeg úgy gondolja majd fogja Rashford árnyékát ugyanis más támadó 10 méteres körben sem volt.
Skill gap eddig sem sok volt a játékban, de most már minuszban van hálistennek. 2-3 góllal vezetek és konkrétan lószart nem ér. Felnyomja a letámadást azt a 45 fizikás szélsők dobálják a földre Theot meg Jamest mintha nekik nem 90 környéki fizikájuk lenne.
Látom a passzsávokat ott állok benne, azt elkezd pózolni a játékos :D Simán megáll elakad, de csinálgatja a pózokat a 4 milliós Marcelo,hogy egy labdát se szerezzek. Elég is volt erre az évre.
A lefülelt labdák pattogása meg fenomenális :D Félpályán ártalmatlan labdaszerzés után odapattan a 16osra a csatára elé aki pont üresen fut be. Mintha számítana rá :C :C Meccsenként van egy ilyen.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  FIFA 22
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.