Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
3 totyval a keretben tökéletesen ugyanaz a wl élmény és eredmény. Persze ilyenkor mindig benne van hogy enélkül 0-t nyertem volna
EA hit ja csak ennyi a termés de nem adom fel a reményt hogy nyitok még valamit
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Nandinagy
addikt
válasz Digestive #11248 üzenetére
Nem tudnám nyugodt szívvel ajánlani megmondom őszintén Semmivel nem hoz többet mint egy If Marquinhos sőt lendületből simán megverik. Persze a szerelése elit meg faszán passzol, de sbcből biztos nem kéne. A Djalo-IF Marquinhos védelemnél nem kell jobb szerintem Militao-Marquinhos talán.
-
dudu5130
őstag
Ez a moments Kjaer hatalmas kula. Meg ne csináljátok.
-
Woodslave
félisten
Jorginho mondjuk a szabadot jól rúgja... [link]
-
miro.
senior tag
válasz Woodslave #11253 üzenetére
Most zsinorban vertem el 4 toty jorginhos,leeas,donnarummas,hakimis csapatot.
Viszont a gold de jong dembele kimmichnel meg mindig keves..
Flashback Umtiti is isten meg mindig..
Amugy miota dobtam a puskast,chongot,nerest,gravenberchet hekyukre jott neymar mbappe meg totw coman illetve paquetat kivettem,azota lass csodat ujra tudok jatszani.
Amikor szarba vagyok,megnyomom a lovest Mbappeval,az ugyis gol.
Meg ez a szornyu Guendouzit kell,aki a patch ota 20 labdat szerez 25-ot elad,es megis vagyok..Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
bodnar123
őstag
És végül összejött. Nem tudom, hogy én tanultam meg jobban játszani, vagy csak a Varane Messi miatt jött-e össze. Persze kitartással biztos minden meglehet. De így viszonylag könnyebb volt. Bár a dontő meccsen volt szerencsém egy pirlo, del piero seedorf iconos csapathoz. Tudást nem mutatott, de első két távoli lövése gól kb 15 perc alatt. Aztán nagy nehezen fordítottam. Azon kívül helyzete nem volt. Persze nehéz néha eldönteni, hogy a játék manipulál, vagy ennyire szar.
-
redtamas
csendes tag
Ezt a shaw objectet hogy kell megcsinalni? Csak ples jatekos lehet a csapatba? Mert nem szamol semmit..
-
toxicjew
addikt
Elvileg a future stars tokenek is ma indulnak.
-
|AP|
veterán
ti tartalékoljátok, vagy kiszórjátok az alacsony ratinges IF lapokat?
Van 37db eladható IF lapom, a legtöbb 84 alatti.
Tavaly volt egy időszak, amikor kiürültek a klubokból a TOTW lapok és max. áron mentek az alacsony ratingek is.
Most viszont szórja az EA kifelé az eladható TOTW játékosokat, ezért szerintem idén nem lesz ilyen.
Szóval van bennük kb 400-500k coin érték, de sajnálom őket elquicksellezni. Vagy szarni bele, úgysem lesznek drágábbak QS árnál? -
Szjoci27
tag
válasz Woodslave #11267 üzenetére
Full la liga csapatom van/volt és alex moreno a bal védő, de vannak vele gondjaim :) meg pau torres helyett akarok egy másik belső védőt pique mellé és egy icon cb-vel jók lennének a variálási lehetőségek :) megcsináltam Kjear-t, mert szimpatikus játékos, de még nem teszteltem. Lb-be van hozzá egy theo meg kapuba maignan.
|AP|
Én kiszórnám a totw-ket. 1-2 80+t szoktam hagyni, de úgy is van untrade-ben (meg nyilván a nagy ratingeket meghagyom). -
toxicjew
addikt
Most meg a szarabb ifek is többért mennek qsnel. Vagy pl if sms is eddigi legtobbert ment tegnap. Nézegesd meg adott lapot futbinen, ha magasan van add el. Ha nem kell sürgősen a coin akkor a qs árakat tartogasd és csak azokat add el akik épp magasan vannak Lesz majd sbc amihez a szár ifek is kelleni fognak, főleg szezon végén amikor már nem nyithatoak.
-
Woodslave
félisten
Nagyon durva ez az áresés. Kibaxott Kantet egész nap figyeltem tegnap megvettem éppen legalacsonyabb áron addig csak felfelé ment. Addig. az első gondolatom volt jó hogy el kellett volna engedni a wlt aztán megvenni akit akarok máskor. Na mindegy febr 4.... Nem számít
-
-
sz_abika
addikt
-
Zimmi91
addikt
válasz Digestive #11286 üzenetére
Szép fogás grat
Én 7500 körül vettem, szal így is kis profit, de csak 15dbot vettem, több nem nagyon bukkant fel, ha tudom akkor én is durrantok egy 100at Na majd kövire
Na meg Dig ért hozzá Te meg csak coint bukni tudsz
[ Szerkesztve ]
" Just remember Manchester is RED! "
-
Izéjose
tag
Annyira bíztam benne hogy Maldini 900-1 millió között lesz, de ez irracionálisan magas ár lett sajnos úgyhogy kimarad
-
Woodslave
félisten
Annyira kibaxott szánalmas vagyok ahogy majdnem full gold csapatot üldözók toty kártyákkal a végén hosszabbítás két gólt kapok 2022 account király ez a játék tényleg
-
Raunchy
tag
Elmondom mit érzek, kérlek mondjátok hogy nálatok is volt hasonló.
Két opció van : vagy a meccs elején a saját térfelemre vagyok szorulva, és azon dolgozom, hogy 3 kapott alatt maradjak. A 60 perc után szenvedve, ziccereket kihagyva de vissza tudok jönni a meccsbe.
A másik opció fordítva működik, és ha nem tudok 3-nál többet lőni akkor kikapok, mert az ellenfélnek minden is bemegy.
A legtöbb játékosom 90 + stamina, és gyakorlatilag nem használok semmi letámadást.
Nem értem -
Izéjose
tag
Boxon 950 Maldini, SBC ár 1 millió 300 ezer 🤣🤣🤣🤣🤣
vicc az egész
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- 10 milliárd humanoid robotot jósol 2040-re Elon Musk
- Politika
- Lightyear - befektetési app
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÚJ/Újszerű APPLE MACBOOK AIR 13 - M2 (MLY13MG/A) Csillagfény - 8GB/256GB SSD- 9 Ciklus - 2+ év gari
- Yoga Slim 7 Pro - 5800H/16GB/1TB, 2.8K OLED 90Hz
- Panasonic Toughbook CF-54-3 i5 2,6 GHz 8 GB RAM 256GB SSD
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest