Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
thebigK
addikt
legfaszább, legújabb pakk a játékban a promo pakkok alatt: 11db 75-80 közti rare gold, 30k coinért. Baszki, én nem tudom ezek milyen cuccot tolnak, de tuti teljes leépülést okoz
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
miro.
senior tag
Puskast kiprobaltam,tetszett,de 1milliot nekem most meg nem er.
Inkabb az arabol megvennem Neymart,mert Chong botrany.
Viszont ki,mit mond?
Etoo 87-es kartyaja,vagy Drogba 91-es?
Vagy Dalglish?[ Szerkesztve ]
Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
toxicjew
addikt
Na r6 meglett simán, maradék 8 meccset leadtam. 2 84es pick jött.
-
eM'82
addikt
Ginola vagy Mbappé ST pozícióba? Mindkettő is jöhet, vagy Mbappé+Neymar?
Mellettük: JFelix+ViniJr+BenYedder. -
dudu5130
őstag
Az eddigi győzelem / vereség aranyom hol tudom megnezni? Esetleg az előző lejatszott meccseim is meg tudom? Boxon tolom.
-
Mrdevil
addikt
Jött 88 Lukaku, pár 86, meg Cancelo, utóbbi jöhetett volna a defendereknél.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
blizzrd
aktív tag
válasz Zimmi91 #10524 üzenetére
Nos a következő csapatot képzeltem el:
Chiesa, Barella, Mostovoi és Cuadrado akiket meg kell vennem. Mostovoi volt az egyetlen akinek a nevével a forumbam nem találkoztam. Futbin-en jomat irtak alapbetöen rola azért gondoltam rá. Fekir is kb. kényszermegoldás ST-ben :D A fent említett játékosokra 350 K a keret. Köszi!Fogakra ajánlom a pálinkás öblögetést
-
Zimmi91
addikt
válasz blizzrd #10530 üzenetére
Igazából rápróbálhatsz, 15k veszteni nem vesztesz vele semmit, de én nagyon max CAMba használnám, STbe tuti nem
LBbe Tierny vagy Cornet, CAMba Rulebreakers Foden, CMbe meg mondjuk IF Mane. Vagy akár CAM CM fordítva is, ha védekezőbb CM kell akk Foden, ha támadobb akkor Mane.
De én 442 vagy 4222t játszom, fura nekem ez a 3 cmes felállás
[ Szerkesztve ]
" Just remember Manchester is RED! "
-
EA's hit
őstag
Chong a játék legjobb CM-je, inkább maradj nála és használd jól Remélem nem LW-ben használtad, legalábbis a Neymar-Chong párhuzamból erre tudok gondolni, de az a világon létező legnagyobb hiba
Eto'o jobb Drogbánál valóban, viszont ha teheted, a mid lapját vedd, az ezerszer jobb a base-nél. Dalglisht tavaly imádtam, Eto'o-t idén imádom, hogy melyik a jobb most a kettőből, fogalmam sincs Egymás mellett gyilkos páros lehetnek.
-
miro.
senior tag
válasz EA's hit #10533 üzenetére
Legjobb cm-je??
4222-ben volt az egyik cam nalam.
Lomha,tul merev,igazabol ha odaer berugja,de szamomra borzalom.
Meg az elejen jatszattam csatarban,na akkor nem volt rossz. De oda nekem meg kombinativabb jatekos kell.
Szoval varom hogy-hogy kene hasznalni.Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
Digestive
veterán
-
Woodslave
félisten
Na srácok mindenki megy bele upgrade packokba?
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
mcwolf79
veterán
Qvali letudva. Azért jöttek szembe érdekes csapatok. Volt kettő , alsó hangon 13-14 milliós csapat. Piros majombappe, TOTY Messi , TOTW Neymar , maradék meg ikonok. Azért ilyenek ellen “érdekes “ játszani . Az egyiktől kikaptam a tizipárbalyban , a második (ennél már leadhattam volna , de gondoltam “gyakorolok” kicsit , meg P2W csapatnak nem adok kvali pontot “ingyen”) kikaptam 1-0-ra. Jó lesz így a WL
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Woodslave
félisten
Tegnap egy srácot ebben a tory talentban 7-1-re vertem Messi Mbabbe totyk és Pele trióval Puskás kp . Pedig egész ügyes volt. Nyilván kaptam ki de ez az aranygol nem jelent semmit lutri ki kapja.
Mondjuk ezt megtamogatva egy toty Kante Jorginho kpval azért már más élmény lenne tuti. De még azt se tudom mondani hogy rabaxom a havi fizum amikor 35kból 6 nagy packot vagy 12 rare pl packot nyitok abban meg van 50k coin se... (jó lehet tudnék venni több fifa pontot de asszony nem örülne )
Egy coin seller oldalon 7m coin 1000dollar még Mbappe se lenne meg belőle
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
Új hozzászólás Aktív témák
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest