Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
miro.
senior tag
válasz Woodslave #10950 üzenetére
Lenne egy vedod aki egy millio,de legalabb eladhatatlan.
Te is az vagy,aki 2 naponta vesz 3-4 uj jatekost.
Ugy,hogy jonni fognak szerintem az ilyen lapok meg.
Viszont,ha pl veszel egy Maldinit,ha megunod,vagy nem tetszik,eladhatod.Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
Woodslave
félisten
de legalább nem idegel hogy most 1m 1 hét múlva 700k
pláne hogy untrade Jorginho meg Cancelo maradni fog valszeg. És mit fogok csinálni a fodderekkel. Na ma pack opening aztán meglátjuk mi dob
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Dzsoki92
senior tag
Kimpembe end game lap, undorító lett idén Tegnap lenyomtam a 7 rivals meccset este gyorsan, hogy ne ezzel már ne foglalkozzak. Igazából meglepő módon kegyetlen jó volt a játék. ( hosszú idő után nem is tudom mikor volt ilyen ) 1 divet tudtam is lépni előre. De ez a Kimpembe....... Mindenhol ott van, mindenhova odaér kegyetlen. Undorító egy lap, de én is használom mert jelenleg nincs jobb nála és minke öljek több 100k coint egy játékosba mikor 5k ért itt van Kimpembe. Viszont ha jön Shaw akkor Varanet kirakom.
-
gjoe
addikt
-
Woodslave
félisten
de ezen az alapon semmi értelme semminek a játékban
Na kis szösszenet még a tegnapi kvaliról kicsit kapcsolódik a gold vitához bár érintettem tegnap. Tudom hogy nem lehet így de annyira "megrendezettnek" érzem az egész kvalit. Mindkét oldalról. Valamiért olyan érzésem van mintha bármit csinálnék a játék azt "akarja" hogy sikerüljön. (persze nem arra gondolok hogy lerakom a kontrollert aztán nyerek) Meg hogy be vagyok skatulyázva erre a 6 winre kvali, 9-11 a wl (ha nagyon megfeszülök vagy szerencsém van 11) meg div 1 vége. De onnan sehova akármit csinálok tuti jön valaki akit nem tudok megverni.
Ok tudom ez a képességem nincs itt semmi látnivaló de valahogy mégis ilyen érzés.
Na 4 sima vereséggel kezdtem, utána hogy biztos legyen a kvali 4 tükörsima győzelem. Szintén meg lehet magyarázni a forma romlott, xarabb ellenfelek jöttek végre presseltek a játékosaim (nincs pressing beállítva, de látható mikor állnak meg mikor mennek nyilván). A 4 csapat akik elvertem egyébként egész jó volt, ikonok Ronaldinho Eusebiok stb. MIndegyiknél azt gondoltam faxom pont ilyenek kellenek most nekem.
Utána fogadni mertem volna, hogy vagy az első szétszopat vagy amilyen humora van a játéknak inkább az utolsó hogy ne tudjak meccset leadni.
Full gold pl csapat. 2-0-ra vezet, szokásos De Bruyne megfut mindenkit, Bruno 25-ről csavar, Mane szélen megfut mindenkit. De eszembe jutott amit írtatok tippeket megnyugodtam nem rohantam, nagy nehezen behúztam.
Utolsó meccs nem full gold, de a védősor gold volt Kounde, Mendy, talán Kimpi erre nem emlékszem, gold Llorente. Areola. A hosszabbításra 0-0-val (exp 0-6) mentünk.... Ahol a 118-ban tudtam valahogy begyötörni egy gólt.
Tudom meg lehet simán magyarázni minden oldalról de akkor is érdekes. Nem véletlen hogy ennyi "összeesküvés elmélet" van és simán el tudja hinni az ember.
-
EA's hit
őstag
Piac-mágusok, ez az új Chiesa mennyit érhet majd szerintetek?
-
Woodslave
félisten
hát nem tudom. Engem nem zavar ha tényleg end game védő ezért az árért. Nyilván a korábbi sbc-k tapasztalata alapján egyikük se biztos pontja a csapatomnak. Bár Fekir Benzema, Gosens sokat játszott, de ezek nagyon olcsók voltak annyira nem sajnálja az ember ha csak csere vagy még az se. Ennyi fodder meg valamennyi coin nyilván jobban fáj ha hm Rüdiger lehozza ugyanazt (direkt nem írok Kimpembét pedig rá gondoltam ).
De a "hasznosságon" túl van némi excluzivitása is egy ilyen lapnak. Mondjuk mid Maldinit soha nem raknám ki mert meg tudom venni. Ezt a Varanet nem tudod.
-
Woodslave
félisten
vagy megcsinálom ezt mondjuk nem tudom de tervnek jó
[ Szerkesztve ]
-
gjoe
addikt
válasz Woodslave #10963 üzenetére
Cancelot is.
Még csak pár meccs van rubenben, de ném érzem azt az extrát. A statokat hozza, de nem az a cheat lap.
A védelmen nagyot erősítettem, de SB-ben legenden nem tudok jobb lenni, a rohadék gép ha kell akkor rajtuk is átbugol ugyanúgy mint eddig. Még mindig az a bajom, hogy legend és ulti szinteken tuti kapok gólt ami sok -pont. Sőt worldclasson kb november óta nem kaptam ki, de most sikerült a héten. Bár nem én voltam a béna, egyszerűen minden utolsó passzom, amiből tuti gól lett volna az védőhöz, ellentétes irányba, túl rövid vagy hosszú volt. Szóval szopatott a gép. -
Nandinagy
addikt
válasz toxicjew #10967 üzenetére
Az első Cordoba-Cuadra extrák, Cafu meg kicsit nehézkes mozgású sajnos.
Egyébként olvastam , hogy woodi szeret variálni a csapaton és ezért ne csinálja meg Varanet. A védelem tipikusan olyan csapatrész amit az emberek 90%-a úgymond leszar. Ő is kp-n meg a támadóknál variál folyton szóval jó ötlet oda kirakni 2 értelmes játékost. Az meg, hogy majd jön jobb olcsóbb alternatíva, háááát.... Tavaly Riberynél is sokszor olvastam ezt aztán nem igazán láttam hozzá hasonlót TOTS-ig.
[ Szerkesztve ]
-
BenXL
tag
Szerintetek melyik a legjobb csatar páros ezek közül:
CR- WW Sterling
Mid Best - Alessandrini
prime Hugo Sanchez - AlessandriniSancheznek nem zavarna a 3* SM, csak bal stickel dribblingelek
-
Digestive
veterán
Csak egy tipp
Szerintem lesz a TOTY alatt olyan sbc ami felrobbantja még a fodder árakat. 85-ös lapokban látok fantáziát, mert az bármilyen ratinghez jó. Bonucci CB, jó liga, jó nemzet és nem lehet majd nyitni egy hétig. Én vettem 100at tegnap.
-
|AP|
veterán
ebben ne legyél biztos... Szerintem megelőzlek
Ugyan még agyalok Varane-on, de egyre nagyobb rá az esély, hogy Donna a 88-as squadban fog landolni.
Így maradhat Piqué, be tudom építeni Dest-et, a kapuban meg marad narancs Ter Stegen.Persze minden függ attól, hogy miket nyitok jövő péntekig, de az a legvalószínűbb, hogy senkit
-
miro.
senior tag
válasz Nandinagy #10969 üzenetére
Tok igazad van,mindenki a kozeppalyat meg a tamadokat varialja.
Pont ezert nem vennek ket belso vedot 2+ millioert..
Hanem beletennek akkor max egy 5-600-at,es a megmarado xy osszeget meg egy extra tamadoba..
Maga a jatek sok golra van felepitve,szerintem tok mindegy hogy kivel kapsz 2-3-4 golokat egy meccsen. Márpedig fogsz.Amugy most,hogy egy hete elkaptam ezt a szar covidot,van idom jatszani,illetve lenne,de este ilyen ejfel korul nagyon jo a jatekmenet,egesznap meg egyszeruen undorito.
Ugy terveztem,hogy egesz heten jatszok stb,hat ebbol az lett hogy este rivals es ennyi.
Kezdem elengedni ezt a reszt,elitbe nem is igazan tudok mar nyerni,minden 5-10.meccsem nyerem csak meg,szoval ez miatt is elvezhetetlen,lehet hogy marad a wl,amig marad,aztan megkoszonom ezt az evet is. Egyre rosszabb a jatek,mintha nem birnak az uj lapokat,a jatekmenethez igazitani.[ Szerkesztve ]
Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
Woodslave
félisten
-
mcwolf79
veterán
Én olyan érdekességet véltem még felfedezni az elmúlt hónapok alatt , hogy sokszor ha 1 gólos hátrányban vagyok akkor hirtelen szemmel láthatóan megtáltosodnak a játékosaim . Nem váltok taktikát, nincs semmi Press , es mégis . Az AI elkezd működni, elkezdi mozgatni a játékosokat . A védők elkezdenek jól helyezkedni , jobban blokkolnak , ezek főleg középpályán feltűnőek. A támadók is elkezdenek az ellenfél kapuja felé mozogni , nem a kezdőkör környékén verik a faxukat. Nem hiszem hogy placebó , mert ezt rendszeresen tapasztalom .
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
HdRew
őstag
válasz Woodslave #10983 üzenetére
Jaj, ne nézz már Cristijant, tiszta cringe az az ember.
Hashtag Stokes, Gorilla, Viperlization, RTFM, Hektic_Jukez, és ha már magyar is kell, akkor késő este szokott főleg lenni molnargabo, illetve néha bele szoktam nézni JordanBeast15 livejaiba, de őt annyira nem tudnám jó szívvel ajánlani.
-
Woodslave
félisten
én bírom
de igazából csak azért írtam mert nagyon sok cucc kell ebbe az sbc.be, nem gondoltam át teljesen a lehetőségeimet. 500k-t meg nem akarok belebaxni tényleg
Tegnap MolnarGabot néztem kicsit. Elkezdi "ne akarjátok megérteni ezt a játékot, szívem szerint azt mondanám ne is nézzétek".
[ Szerkesztve ]
-
Nandinagy
addikt
Pont ez a lényeg egyébként. Untrade védelem és akkor hozzájuk nem kell nyúlnod aztán variálhatod elől a csapatot. Nem szeretem az untrade támadókat ha csak nem kihagyhatatlanok. Coutinho,Di Natale,Zaha mind ülnek a padon de mivel nem igazán cserélek vagy csak nagyon ritkán akkor is kpra tök feleslegesek. Mindig igyekszem untradesíteni a védelmem mert ha az jó akkor a csapat fele megvan hosszútávra. Tavaly a Bender-Tapsoba tengely volt hasonló
A wl a rivalshoz képest szörnyű. Nem tudom komolyan venni ezt a játékmódot. Maldiniről az első meccsén wlben 3-t kaptam Zaha nyílegyenes sprint, befutok elé aztán átszalad a labdán. Fura ezt leírni de a rivals az egyetlen értelmes játékmód. Kár, hogy ott meg nincs értelme grindolnom. Kitalálhatnának skillrating alapján is rewardot egyébként.
-
|AP|
veterán
válasz Nandinagy #10989 üzenetére
én is rivalst tolok leginkább. Pedig sokszor tényleg semmi értelme. Most is már megvan 6 winem, gondolom azért a hetedik is összejön nemsokára
De még utána is általában rivalst szoktam játszani, ha csak úgy szeretnék kicsit leülni Fifázni.
Ott elméletileg hasonló képességű ellenfelekkel tud az ember online játszani. Számomra most ez a legszórakoztatóbb, csak 7 win után már kicsit felesleges időelb@szásnak tűnikViszont ilyenkor érzem azt, hogy most kikapcsolni, játszani ültem le, nem pedig kötelező jelleggel grindolni valami teljesen felesleges lapért
-
Woodslave
félisten
Az sbt-t szombat-vasárnap reggel megpróbálom elite 3-ig meg most a silver beast miatt játszottam meg fogok még. Ez a Verde az egyetlen objektív akit megcsináltam. Meg lenyomom ugye a kvalit meg a wl-t de "játék" a rivals
[ Szerkesztve ]
-
Mrdevil
addikt
Én is most sokat farmolok, sb már rég kész, a szilver beast is, dr-t nyomatom az 50meccs legyen meg a havi cucc miatt, a 7win már rég kész abból is. Utána nyomatom a wl-t hétvégén. Majd vasárnap az sb-t pörkölöm.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
Mrdevil
addikt
Ez a honor csapat még mindig nincs hivatalosan leközölve, érdekes. Titkolóznak.......
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
toxicjew
addikt
válasz Nandinagy #10969 üzenetére
[link] Esélyes, hogy akkor ez lesz, gondoltam Bestre, de este lejár és drágább is, mint Figo és nem is akarom még most megcsinálni az új csapatot, mert mától nyílnak csak igazán a packok. Meg annyira nem izgat a dolog, ha a Lost Ark beszippant akkor keveset fogok már játszani SMS nagyon szar? Tetszik a 4/5, tudom clunky, de hót mind1 kb. ebben a gameplayben ahol Neres is úgy fordul, mint a hídelemet szállító jármű
[ Szerkesztve ]
-
EA's hit
őstag
válasz Mrdevil #10995 üzenetére
Miért lenne hivatalosan leközölve? Az EA hivatalosan soha egyetlen promot sem közöl le előre, egyedül a totynál rakták ki kicsivel előtte hogy kik kerültek be, de az egy elég speciális promo. Az összes többiről max. leakek vannak előre, de az meg erről is megvan ugyanúgy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Suzuki topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest