- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Geradossz
üzenetére
Az a baj vele, hogy következetlen. Valamikor az ellenfélnek bárhol áll a védője és bárhova lövöd a labdát az blokkolva lesz. Akár úgyis, hogy 1.90 magasra felrúg a védő akár úgy, hogy hiába húzod üres kapuban a rövidbe ha a védő a hosszúban áll akkor a játékos mindenképp odarúgja a labdát. A másik oldalon meg van olyan, hogy ott állsz előtte és akkor is átmegy minden labda a védőn. Valamikor 3 védőn is. Ezt szépen lelehet bontani meccsekre egyébként.
Rhair
Tessék?
Az összes eddigi fifa az első 2 hónapban volt a legjobb aztán szétkúrták patchekkel. Ha már a beta is szar mit várjunk a játéktól? Tavaly dicsérték a játékot a beta után az emberek aztán november közepe felé szétvágták a játékot. A 20 szintén hasonló volt.
Most már mindenki szétoltja a betat. Várjunk jó játékot? Kétlem, hogy fordított eset lenne az előző évekhez képest.
Egyébként én még nem rendeltem elő a játékot és eléggé bizonytalan is vagyok attól amit azoktól hallottam akik kaptak beta kulcsot.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- 199 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az összes eddigi fifa az első 2 hónapban volt a legjobb aztán szétkúrták patchekkel. Ha már a beta is szar mit várjunk a játéktól? Tavaly dicsérték a játékot a beta után az emberek aztán november közepe felé szétvágták a játékot. A 20 szintén hasonló volt.