Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Geradossz
üzenetére
Az a baj vele, hogy következetlen. Valamikor az ellenfélnek bárhol áll a védője és bárhova lövöd a labdát az blokkolva lesz. Akár úgyis, hogy 1.90 magasra felrúg a védő akár úgy, hogy hiába húzod üres kapuban a rövidbe ha a védő a hosszúban áll akkor a játékos mindenképp odarúgja a labdát. A másik oldalon meg van olyan, hogy ott állsz előtte és akkor is átmegy minden labda a védőn. Valamikor 3 védőn is. Ezt szépen lelehet bontani meccsekre egyébként.
Rhair
Tessék?
Az összes eddigi fifa az első 2 hónapban volt a legjobb aztán szétkúrták patchekkel. Ha már a beta is szar mit várjunk a játéktól? Tavaly dicsérték a játékot a beta után az emberek aztán november közepe felé szétvágták a játékot. A 20 szintén hasonló volt.
Most már mindenki szétoltja a betat. Várjunk jó játékot? Kétlem, hogy fordított eset lenne az előző évekhez képest.
Egyébként én még nem rendeltem elő a játékot és eléggé bizonytalan is vagyok attól amit azoktól hallottam akik kaptak beta kulcsot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűnyíró topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- LG LCD és LED TV-k
- Horgász topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Path of Exile (ARPG)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- Macbook Air 2026 13" M5/32GB/512GB Éjfekete
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- 16GB DDR4 PC MEMORIA MODUL(4X4GB, 2X8GB) RAM / SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL
- Szép Kis játékos HP,Core i7 10510u(8X4,9Ghz)MX 2/4GB DDR5 VGA,FullHD IPS,16-32GB RAM/256-512SSD
- 146 - 147 - 167 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az összes eddigi fifa az első 2 hónapban volt a legjobb aztán szétkúrták patchekkel. Ha már a beta is szar mit várjunk a játéktól? Tavaly dicsérték a játékot a beta után az emberek aztán november közepe felé szétvágták a játékot. A 20 szintén hasonló volt.