Hirdetés
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- potyautas: Vizsga
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
válasz
üzenetére
Nem vagyok egy kifejezetten jó játékos, de javasolnék pár dolgot:
1. ne vágj neki a wlnek elvárásokkal, ne legyen kitűzött cél, csak játssz.
2. legyen egy bejáratott, jó (a játékstílusodhoz fekvő) taktikád, illetve vészhelyzetekre még 2-3.
3. a meccsek korai szakaszában egyből le lehet vágni, hogy az ellenfeled mit játszik, próbálj meg alkalmazkodni hozzá, ha spameli a cseleket akkor már tudni fogod mikor mit fog megpróbálni, mert az emberek a mi szintünkön nem képesek többféle játékstílust tolni. Ha futni fog a szélen, akkor 90 percig azt fogja csinálni.
4. ha könnyen felidegesít a játék (mint engem), akkor kisebb csomagokban játssz. Én 5-6, max 7 meccset szoktam egyhuzamban letolni, többre nem vagyok képes, mert lankad a figyelmem és mivel a játék és a szerver is egy rakat szar, így pár meccs után már ideges vagyok. Ez pedig kihat a teljesítményemre.
5. hidratálj folyamatosan.Így hirtelen ennyi, biztos vagyok benne, hogy nem vagy annyira rossz játékos, hogy csak 3 win sikerüljön, a csapatod sem vészes (de pár helyen azért változtass), én pl. még mindig szinte full gold csapattal játszom (de már kurva nehéz, annyi godsquad jön szembe...).
-
eM'82
addikt
válasz
üzenetére
Általában 3-4 etapban tolom le, igaz idő híján a meccseket, sosem egyhuzamban, mert olyankor simán behúzható meccseket is elbukom az idegesség/görcsösség miatt.
4-2-2-2vel tolom, semmi extra, Balanced mindkettő. 4/3 illetve 4/4 a két csúszka.
Előre kell az 5* WF. Legalább az egyik csatárnak + lehetőség szerint az 5* Skill. Ha nem is tudsz annyira cselezni (én nem), akkor is máshogy mozognak, forognak azok a játékosok, alap cseleket is jobban/máshogy csinálnak.
Ha van rá cash akkor valahogy építsd be Neymart, hihetetlen a pali.Haaland az életben nagyon jó, de idén nem akkora meta mint tavaly volt a játékban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- One mobilszolgáltatások
- Elektromos autók - motorok
- Motoros topic
- Ipari mértékű kalózkodással vádolták meg az NVIDIA-t
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Projektor topic
- További aktív témák...
- 2 db FSP Champ Tower 3000VA szünetmentes tápegység (PPF24A1807) eladó
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9850H I 64GB I 1TBSSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P52 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- PS5 Pro-t keresek Szeged környékén
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest