Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madn!ght
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nálam egész évben ez van és egyszerűen nincs rá magyarázat, hogy mi alapján szopat taknyosra.
1-1 hét volt, mikor élvezetes (balanszos) meccseket tudtam játszani, de azon kívül általában a leírt érzéssel és megállapításokkal hagytam ott a játékot én is.Sajnos rommá manipulált a játék minden egyes része, kár is szépíteni. (az mondjuk nem világos, hogy mi alapján kerülsz rendre a manipuláció szenvedő oldalára...) De nagyon nem is érdekel, a szezon után egy porcikám se kívánja még egyszer ezt a hullámvasút szimulátort.
Remélem ősszel jön valamilyen vállalható FPS.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
1-1 hét volt, mikor élvezetes (balanszos) meccseket tudtam játszani, de azon kívül általában a leírt érzéssel és megállapításokkal hagytam ott a játékot én is.