Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Jhonny06: Kindle reklámmentesítés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShiberMonkey
senior tag
válasz
thebigK
üzenetére
Sajnos jó nem vagyok, szerintem innen nem egy kollega verne meg csak a játék szerintem nagyon hasonló a 15 vagy 18-hoz (a patch előtt) és mind a kettő játékstílusa fekszik nekem. A 19-20ban fasorba sem voltam sajnos. Idén is ha nem lesz jó nyitásom akkor valószínű lemorzsolódok.Hiszen jönnek az OP lapol nemsokára (srceam promo,POTM na meg az Ikonok). És még mindig Iago Aspas a legjobb nyitásom idén :D.
Majd ha jön a Ps5 akkor még platform váltás is lesz, szóval kezdhetem újra mert PC-n sajnos sok a csaló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ELADÓ Yaesu FT-70DE-B2 C4FM/FM VHF/UHF kétsávos kézi adóvevő
- Megkímélt Acer 15.6"Core i7(4X3,5Ghz)GT840 2/4GB VGA,8-16/300-480SSD,Nagyon jó akku,
- ÚJ! Bontatlan! HP 255R G10 laptop
- Eladó Glorious GMMK Pro Tenkeyless Moduláris billentyűzet (White Ice US, 75%) rengeteg tartozékkal
- ÚJ Corsair Void Elite RGB Wireless Fekete/Fehér Bolti ár:42k INGYEN FOXPOST
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs