Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Ellenem most Neto, illetve Areola is ihletett módban védett. Van Dijk meg Mbappé-t is lesprinteli ha kell. Fura ez az egész. Hiába van az embernek posztonként sokkal jobb csapata (és teszem azt még jobban is játszik hozzá), az EA kompenzál. Nagy kedvenc mikor felrúgnak, majd megy tovább, lap nélkül a dolog + rövid, elrontott passzok a saját térfelén (főleg, feltünően a 2. félidőre jellemző ez (tudom, fáradnak a játékosok (POTM Bruno staminája elég jó)... De akkor az ellenfél miért tud a seggemben lenni 70-80percen keresztül?)).
Nem értem miért kell belenyúlni. Aki jobb, attól kapjak ki, aki gyengébb azt verjem meg, aki megy egy szint, azzal legyen szenvedős végeredmény. Aki szerint nincs a játékban script, az sztem még nem játszott vele eleget. A pro-k is szenvednek sokszor (HugeGorilla pl), csak még ilyen körülmények között is képesek felülkerekedni a gameplay-en.
10. win-ért kaptam egy 84es Portugál védőt. De megérte. Juhhéj.
Délelőtt még le is cseréltem a csapatot. Eto'o-t is ki akartam próbálni. Jó lap, de lehet egy fürgébb Kenny lesz inkább helyette.
De Jong patent, mégse jön Xavi.
Dest: in-game LB (Yuri helyett).
Ez most így tetszik.
Lehet Schmeichelt kirakom, legalább bárki jöhet CB-be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- PlayStation 5
- Assetto Corsa
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Gigabyte 14,1" FullHD IPS Core i7(8 3,4Ghz),GTX 2/6GB DDR5 128BIT VGA,8-16/256-1TB,Szép állapot
- 2K Gamer PC - Ryzen 7 5800X / AIO / RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB SSD / 650W GOLD
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell Precision 7670 FHD+ / i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB Pro tervező
- Újszerű Samsung Galaxy Fold 5 - 5G - 12Gb/512GB -(2026 Augusztusig Garis)+S-pen tok ceruzával
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Garancia!
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest