Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
Azért a csalások között is vannak kiemelkedően nagy csalások, amikor full egyértelmű hogy belenyúltak. Weekend league. Félidőben 6-1 ide, legalább 2 osztálynyi különbség van köztünk, pedig én aztán nem vagyok jó játékos. A másodikban a védőimen úgy ment át ahogy akart, gyakorlatilag nem volt testük a játék szerint. De így szó szerint, több gól előtt a lábukon keresztül ment át a labda.
A 94. percben egyenlít, olyan góllal hogy a szögletzászlótól vezette a labdát az alapvonalamon, 3 emberen sétálva áthozta (Dest, Dalot, Koulibaly), majd Handanovic lába között nemes egyszerűséggel besétált a labdával a kapuba. Ilyet még nem láttam. A faszi szart bele az első perctől, olyan, mintha tudta volna h ez lesz. Aztán 9-7-re vezetek, majd Handanovic MEGMEREDT, A KAPUFA MÖGÖTT!
A háromszögre sem reagált. Na, hát ilyet se láttam még. Természetesen lőtt gólt. Majd gyorsan még egyet! Megint csak az üres kapura! Aztán a 123.ba megnyerte, akkor már Handa nem kapun kívül állt megmeredve, hanem csak az ellenfél végigvitte 5 emberemen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Sorozatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Arc Raiders
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mini PC
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A 94. percben egyenlít, olyan góllal hogy a szögletzászlótól vezette a labdát az alapvonalamon, 3 emberen sétálva áthozta (Dest, Dalot, Koulibaly), majd Handanovic lába között nemes egyszerűséggel besétált a labdával a kapuba. Ilyet még nem láttam. A faszi szart bele az első perctől, olyan, mintha tudta volna h ez lesz. Aztán 9-7-re vezetek, majd Handanovic MEGMEREDT, A KAPUFA MÖGÖTT!
A háromszögre sem reagált. Na, hát ilyet se láttam még. Természetesen lőtt gólt. Majd gyorsan még egyet! Megint csak az üres kapura! Aztán a 123.ba megnyerte, akkor már Handa nem kapun kívül állt megmeredve, hanem csak az ellenfél végigvitte 5 emberemen.