- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Ellenem most Neto, illetve Areola is ihletett módban védett. Van Dijk meg Mbappé-t is lesprinteli ha kell. Fura ez az egész. Hiába van az embernek posztonként sokkal jobb csapata (és teszem azt még jobban is játszik hozzá), az EA kompenzál. Nagy kedvenc mikor felrúgnak, majd megy tovább, lap nélkül a dolog + rövid, elrontott passzok a saját térfelén (főleg, feltünően a 2. félidőre jellemző ez (tudom, fáradnak a játékosok (POTM Bruno staminája elég jó)... De akkor az ellenfél miért tud a seggemben lenni 70-80percen keresztül?)).
Nem értem miért kell belenyúlni. Aki jobb, attól kapjak ki, aki gyengébb azt verjem meg, aki megy egy szint, azzal legyen szenvedős végeredmény. Aki szerint nincs a játékban script, az sztem még nem játszott vele eleget. A pro-k is szenvednek sokszor (HugeGorilla pl), csak még ilyen körülmények között is képesek felülkerekedni a gameplay-en.
10. win-ért kaptam egy 84es Portugál védőt. De megérte. Juhhéj.
Délelőtt még le is cseréltem a csapatot. Eto'o-t is ki akartam próbálni. Jó lap, de lehet egy fürgébb Kenny lesz inkább helyette.
De Jong patent, mégse jön Xavi.
Dest: in-game LB (Yuri helyett).
Ez most így tetszik.
Lehet Schmeichelt kirakom, legalább bárki jöhet CB-be.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen egeret válasszak?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parfüm topik
- Csak el ne fújja a szé az Akko új egereit
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Sonicwall NSA 2650 - Tűzfal szerver - 2 db
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Eladó PlayStation 5 Slim 825GB
- Fanatec Clubsport V3 pedál + Brake performance kit + Damper kit
- ASUS VIVOBOOK S14 FLIP - 14"WUXGA Érintő - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - Garancia
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
- Dell Precision 7750,17.3" FHD,i7-10875H,32GB DDR4,256GB SSD,RTX 3000 6GB VGA,WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Olvass! Akció! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest