Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Edgar2621
üzenetére
Nekem speciel fogalmam sincs, ahogy már tavaly és tavalyelőtt sem volt.
Ugyanazt csináltam most is. Kezdő squad-ból akit tudtam, felhasználtam basic sbc-hez, amikor kellett valakit venni hozzá, akkor eladtam annyi lapot a klubból, hogy pont legyen rá pénz. A többit igyekeztem megtartani, hogy legyen loyalty, ha szükség lesz rá a későbbiekben..
Csütörtök 19:30-ra megvolt az összes advanced SBC, plusz MM. És akkor még ilyen vételeket lehetett csinálni, hogy 18-ért Harry Kane, meg 50-60 körül Dybala... Akinek nem jött össze mostanra legalább 2-300 ezer coin, az valamit nagyon rosszul csinált.
Se fifa pont, se különösebb pack luck nem kellett hozzá. Gabriel Jesus, meg 3db discar IF jött, de azok is az utolsó csomagokból már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo 14 Slim 5 WUXGA OLED Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC 8-Core iGPU Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5340 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest