Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja - up: 2026.03.05
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
Olvasom nektek is van net problémátok. Nem elég hogy laggol, de csak 3 kimenetele lehet a meccsnek és egyik se jó. Az egyik, ha kikapok, a másik, ha vezetek és lerakja magát tálcára 1mpre valamiért és megszakad, de most már harmadszorra fordult elő olyan, hogy a vége felé amikor vezettem 6-2-re és végig mindenben domináltam megszakadt 1 pillanatra a meccs, beírta vereségnek, visszaestem és a coinokat is felezi. Mindezt az önhibámon kívül. Nyilván nem lépsz ki ha 6-2-re vezetsz, mégis téged büntetnek a szar netszolgáltató (digi) miatt. Teljesen elmegy az ember kedve így, megoldása meg nemigen van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Sapphire PULSE RX 580 8GB Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro Plus 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciáva
- Sapphire Nitro+ RX 5700 XT 8GB Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro Plus 8/256GB Újszerű,Kétkártyás,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)- AKCIÓ
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest