Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thEndeR
aktív tag
Sziasztok!
Pár hete mióta az Ultimate Teamnel kijött egy frissítés minden belépésnél elég érdekes dolgokat prudokált a játék. Az elején az történt, hogy este felraktam a transfer marketre 30 játékost reggelre mind eltűnt és pénzem sem lett, ez annyira nem is érdekelt mert kis értékűek voltak. Másnap lépek be erre 60k coinnak nyoma veszett és a transfer listemen látom, hogy árulok 3db Gomezt 7db Matuidit és még pár játékost, akik sosem voltak meg ekkora már egy kicsit ideges lettem, de sikerült nyitnom egy UCL Rare Manét amitől azért jobb lett a kedvem. A héten még történt pár érdekesség mint például eltűnt 20k coin és 2db Gulácsit árultam aki sose volt meg, mindegyik belépésnél van valami olyan játékos, aki sosem volt meg. Ma is ezt produkálta a játék csak azzal az extrával, hogy az egész csapatom és az összes eladható játékosom (a nem eladhatók megmaradtak) eltűnt és a helyén lett 519k coin (szerintem ha belépek pár óra múlva akkor ennek is nyoma fog veszni), ez nem is lenne baj, csak két játékosom Mané és Aubameyang ér ennyit. Írtam ez EA-nek, kíváncsi leszek a válaszukra, bár semmi jóra nem számítok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Arc Raiders
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Chuch Norris teret váltott!
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GAMER PC // ASUS TUF B650M-PLUS / R9 7900X / 64GB DDR5 / SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT / 1TB M.2 SSD
- Intel Core i7-13700KF + ASUS Prime Z790-P WIFI + Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Azta Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Érintős Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 32/512 FHD+
- DJI Osmo Action 4 Adventure Combo + sok tartozékkal búvárkodáshoz
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB CM MasterBox MB520 TT 750W
- Asus Tuf RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- iPhone 12 Pro Max 256GB Mobiltelefon
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest