Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sh4d0w: Van-e még?
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
Nekem is tetszik :). Szerencsére nem készültek fel nagyon még a játékosok erre, így ilyen 45-60chemmel állnak ki. Enyém se 100as, de alakul.
A matchmakingről annyit hogy egy srácot egymás után 3xor dobott be ellenfélnek! :D Első kettőt nyertem (1-0knál kilépett), harmadikba bele se kezdett.
Az utolsó, 4. meccset játszottuk csak végig egy userrel. Bíztam benne hogy nem lép ki, így gól után engedtem neki gólt, majd megint, aztán rájött mire negy ki a játék és 9-8 lett a vége, hagytam nyerni, nekem már csak a gól passz/gól hiányzott. Így piszok hamar meg lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Automobilista 2
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Milyen videókártyát?
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest