- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShiberMonkey
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Köszönöm
Sajnos itt is érezhető hogy IF Palomino és IF Djimsiti gyenge láncszem,de meglepően jól tudtam védekezni velük, Gollini meg meglepően nagy bravúrokat mutatott. Sweeper Keeper és Come for crosses van rajta, lehet ez is hozzárakott.
Remélem jön majd pár IF nem csak Papu Gomeznek
Jó lenne ezt a csapatot év végére ugyan így látni csak színesebb kártyákkal :D Zapata hihetetlen jó csatár hogy végre lehet fejelni 26 gólnál jár már (csak WL) Gosens meg Hateboer meg kiosztott már 16 gólpasszot szélről.
Nagyon nagy élmény amikor nyerek egy meccset vagy rúgok gólt.
Gondoltam rá hogy ez lesz a fő csapat és ha jön egy speckó lap azt megveszem, de lesz mellette szerintem olyan hogy kirakom egy WL-re az Intert vagy Atleticot késöbb meg ha jönnek kisebb csapatok IF lapjai akkor velük WLezem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Parkside szerszám kibeszélő
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motoros topic
- Spórolós topik
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Eladó 6 darab DDR4 16 Gb Sodimm, illetve 2 darab DDR5 16 GB Sodimm
- Eladó három darab SSD. 2 x 1 TB illetve 1 x 2 TB
- több db DELL P2419 vékony kávás full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- iPhone 17 256 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- Alkalmi vétel! Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sajnos itt is érezhető hogy IF Palomino és IF Djimsiti gyenge láncszem,de meglepően jól tudtam védekezni velük, Gollini meg meglepően nagy bravúrokat mutatott. Sweeper Keeper és Come for crosses van rajta, lehet ez is hozzárakott.
Jó lenne ezt a csapatot év végére ugyan így látni csak színesebb kártyákkal :D Zapata hihetetlen jó csatár hogy végre lehet fejelni 26 gólnál jár már (csak WL) Gosens meg Hateboer meg kiosztott már 16 gólpasszot szélről.