Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- N€T0X|N: CPU-im eddig
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Stylerr
üzenetére
Persze, hogy az én tudásomon múlik. Megtanulhatnám egyszerre mozgatni a 11 játékost, ha már a szerver nem akarja mozgatni őket. Sőt. Az én tudásomon múlik az is, hogy a 95 pace játékosomat lefutja egy 80-as védő. Sőt. Az én hibám, hogy possession taktika alatt egy játékosom sincs szabadon. Sőt. Az én hibám, hogy a játékosom a saját lábában képes elbukni. Nem a szerveré. Az enyém. Az én hibám hogy a kisnyugdíjból tengődő 8x játékos felesik a saját lábában, mikor senki sincs a közelében. Az is az én hibám, hogy a csapatom alulfizetet ezért kick offnál csak távcsövel szugerálják, amíg a csatár középen befut és bebikáz egy gólt.
Játszottam hajnali 4-kor és ma délben is. Hajnali 4-kor úgy játszott az összes játékosom, mintha Roanldó lett volna, délben meg úgy, mintha mindet tolókocsiba ültették volna. Nem pplaceboeffekt, egyértelműen el van rohadtul baszarintva, amivel évek óta nem foglalkoznak. PErsze akinek semmi gondja nincs, annak a legkönnyebb rántani a vállát: hm 10 win 1 lose, biztos azért mert kurvajól játszok. Nem azért mert nekem jobb a netem és az összes ellenfelem EA lagtól szenved és 50%-ra butított játékosokkal küszködik ellenem, hanem mert én király vagyok. Nem, mind hülye én meg tudok játszani. Ja hogy sikerült lefutnom OLIVIER GIROUD-dal a Gomezét? Hát én ilyen kurvajóvagyok na! Még nyomok is rá valami szemétkedős gólörömöt, amit nem lehet elnyomni, félidőben meg direkt nem skipelem el, hadd forrjon fel az agyvize. Mert ÉN KIRÁLY VAGYOK ÉS KÉSZ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- B760 / B660 / Z690 / Z790 ATX alaplapot keresek DDR4-es foglalattal
- Sony Cyber-shot DSC-RX100 IV digitális prémium kompakt fényképezőgép
- Precision 3591 15.6" FHD IPS Ultra 9 185H RTX 2000 Ada 32GB 512GB NVMe gar
- Lenovo L13 G3 i5-1235u 16Gb 256Gb NVMe, Magyar bill, számla, garancia
- Samsung Galaxy Watch8 44mm (SM-L330) - új(csere is érdekel)
- 207 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i5-13400F, RTX 3050
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs