- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- gerner1
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edgar2621
őstag
Én belenéztem pár videójába még pár hónapja, nem szidta már olyan hevesen a játékot, de sokszor tolt olyat például: my player can’t finish a beautiful attack, of course you know why, vagy i have to change the server, because i can’t play when i’m playing on the german server és hasonlók. Ugyanezt csinálja Ovvy is, csak ő azért még nyíltabban szidja a játékot a késés miatt, de ő is visszavett kicsit. Biztos benne van az EA keze, de mindenkinek ajánlom Inception videóit, ha azokat megnézed többet nem játszol. Egyébként ez szörnyű, mert nekem most is lenne kedvem játszani egy jó focis játékkal, de a gép ellen nincs kedvem játszani, pvp-ben meg tudom mire számíthatok. Ez van, remélem telepítenek hozzánk is egy szervert, vagy valami EU-s támogatásból építünk mi egyet
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Elden Ring
- Vezetékes FEJhallgatók
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- Elemlámpa, zseblámpa
- VGA kibeszélő offtopik
- Milyen monitort vegyek?
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- Napelem
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest