Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Én ahogy észre vettem a jó csapat nem nyeri meg a meccset (bár sokaknak van fullos csapata). Csak egy jó pressel mindig hozzád kerül a labda, és akár sokszor visszapattan. Szóval segítség Mintha dőlne a pálya. De egy valamin nem igazán változtat. Ugyanúgy szarul lehet passzolni és hülyén helyezkednek. Ez az egész szar úgy van felépítve,hogy nyomd a cselt csel után. És akkor találsz üres embert. De nem azért mert megnyitsz egy területet,hanem mert olyankor a többi játékost is rántja össze vissza. Na meg valahogy kevésbé futnak lesre a sajátjaid. Tegnap lejatszottam a wl meccsek java részét gyengébb liga1os csapattal. Engem csak a logikátlan dolgok dühítenek. Ha az ellennél neymar messi... volt és egy kis pressz akkor kapuig alig tudtam elmenni. Pedig ezek a játékosok nem jó labdaszerzők de az fifa hikomat fejlesztőit nem zavarja...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / ThinkStation P330 SFF/számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Macbook Air M3 15" 8GB 512GB 100%
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs