Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
K.J
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Szerver ide vagy oda, azt vettem észre, hogy ha az ellenfél hibázik és hozzám kerül a labda, utána a játék valahogyan kompenzál az ő javára is, mert hasonló szintén megtörténik azon az oldalon.
Az elhibázott, kihagyott helyzeteket meg rendre bünteti a game. Lehet, h rosszul fogom fel, de ha a szépen felépített támadásom végén nem szerzek gólt (értsd: kapufa és/vagy kipattanó), akkor egy esetleges kontrából szinte biztosan gólt kapok. Részben az én hibám is, mert egy-egy ilyen helyzet kapcsán, már szinte fejben feladom.
Amivel még abszolút nem vagyok kibékülve az az indokolatlan "kinyitnak a védőim, mert úgy gondolják", szabad utat adva.
Tény, h nehéz a védekezés, de állítom, h abban vagyok a legjobb, mégis megtörténnek ilyen esetek, pedig rendszeresen zárom a passzsávokat, már-már egy lépéssel előrébb járva.Mindegy, van még mit fejlődnöm, de a játéknak is, haha
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest