- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: RCS
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- potyautas: Szomszéd
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Közben olvasgattam a fifáról.
-A régi konzolokon+pcn nem lesz hiper motion szóval nem tudom mi fog változni. Bár nem értem miért jobb nekik 2 stílusban fejleszteni
Na mindegy.-Ingyenesen lehet ps4-->ps5 illetve xbox one-->>series s/x-re upgradelni ha az Ultimate kiadást veszitek. Ha valaki komolyan gondolja a fifát és mondjuk tervez gen váltást akkor mindenképp így számoljon. Ahogy nézem most 28k az ultimate kiadás ingame ea playyel.
-A pre-order bónuszok ha minden igaz Augusztus 14-ig élnek. A free hero-item tuti, hogy beletartozik de az otw-t nem tudom. Tippre az utána is bennmarad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 17 - i7-4800MQ I 32GB I 256SSD+750GB I Nvidia I 17,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Na mindegy.