Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
addikt
Soha még ennyire nem szenvedtem wl-ben, soha még ennyire kevés kedvem nem volt hozzá, és soha még egy nap alatt nem nyomtam le az egészet. Végül életem leghosszabb vereségsorozata után a legutolsó meccsen meglett az utolsó win, amire szükséges volt, szóval üdv a klubban, Feri bácsi
Innentől tényleg csak a fun kedvéért játszok majd, max ikon upgrade-ek tudnak majd megmozgatni egy kicsit, illetve 1-2 nagy kedvenc játékos sbc-je, ha esetleg kapnak (Buffon, Chiellini). De a fő célomat elértem, miután a base Puskást már októberben megvettem, majd új profilt kezdtem, amin november óta transfer banom van, végül csak sikerült újra behúzni Puskást. transfer ban nélkül már rég a moments lapjával szaladgálnék, de jelenleg annak is örülök, hogy a prime-ot használhatom még így a játék legvégén 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming RTX 5090 32GB GDDR7 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- DJI mini 3 drón display unit
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB Zalman T3 Plus Gigabyte 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Innentől tényleg csak a fun kedvéért játszok majd, max ikon upgrade-ek tudnak majd megmozgatni egy kicsit, illetve 1-2 nagy kedvenc játékos sbc-je, ha esetleg kapnak (Buffon, Chiellini). De a fő célomat elértem, miután a base Puskást már októberben megvettem, majd új profilt kezdtem, amin november óta transfer banom van, végül csak sikerült újra behúzni Puskást. transfer ban nélkül már rég a moments lapjával szaladgálnék, de jelenleg annak is örülök, hogy a prime-ot használhatom még így a játék legvégén