Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Ne már... Nem áprilisban, és nem tudom milyen védőid voltak (Bendert láttam meg valami másikat meg a még nem király Mbabut???), de értsd meg, hogy amit én állítok az az, hogy a játékosok egymáshoz képest mennek. Na meg ha egyet, hozol és bemondásra azt mondod, hogy hidd el nem többször, attól még az én tapasztalatom, és lehet másé is, hogy az aktuál legjobbaknál többször pattan vissza. Ezt nehéz lenne bizonyítani, mint ahogy az ellenkezőjét is, de az, hogy idecitálsz egy... Mondom egy példát, az nem épp bizonyítás. Én a sajátjaimnál is észrevettekl hogy a 92es prime Daglishez sokkal többször visszapattan, mint a 95 depayhoz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Óra topik
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs