- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinya_24
kezdő
Amúgy elég furcsa,hogy pont TOTS-ra sikerült szétbarmolni a játékot. Mert még ha az lenne az érzése az embernek,hogy le kell cserélni az egész csapatot, venni a fifa pontot,packért,akkor érteném miért volt erre szükség,de én azt látom,hogy mások is szenvednek,milliós csapatokkal. Mondjuk én a héten rivalst és wl-t se játszottam inkább,de objective farmolás közben is ami megy,az botrány. Ez nem tudom kinek jó,mert ezzel nem hiszem,hogy bárkit ösztönöznek,hogy minél több pénzt költsön. Inkább 5x meggondolja az ember,hogy egyáltalán játszani leüljön-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- eGPU tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Üzleti vita és megbeszélés
- Lexus, Toyota topik
- Horgász topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- MacBook Air 2024 m3 8gb/256gb
- HP omen 17-w131ng bontva
- Használt Lenovo ThinkPad T14 G1 laptop i5, 16GB RAM, 256GB m.2 SSD, 1 év garancia
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC)
- HP Laptop 15s-fq2996nz + monitor + egér és billenzyűzet + fejhallgató (INGYEN FOXPOST!)
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest