Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinya_24
kezdő
Amúgy elég furcsa,hogy pont TOTS-ra sikerült szétbarmolni a játékot. Mert még ha az lenne az érzése az embernek,hogy le kell cserélni az egész csapatot, venni a fifa pontot,packért,akkor érteném miért volt erre szükség,de én azt látom,hogy mások is szenvednek,milliós csapatokkal. Mondjuk én a héten rivalst és wl-t se játszottam inkább,de objective farmolás közben is ami megy,az botrány. Ez nem tudom kinek jó,mert ezzel nem hiszem,hogy bárkit ösztönöznek,hogy minél több pénzt költsön. Inkább 5x meggondolja az ember,hogy egyáltalán játszani leüljön-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hálózati / IP kamera
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs