Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Hát én teljesen tanácstalan vagyok. 7/8-5-ben állok de le is szarom igazából az egészet.
Nevetséges az egész hétvége. Saul meg Sanches mint 2 szerencsétlen képtelenek a labdakihozatalra mert ha nem áll előttük senki akkor is leguritják az ellenfélnek.
Fizikailag mindenki kuka( A cb-im úgy lökdösi el Renato Sanches mintha 5 kilósak lennének).
A passzolás elől valami káprázatos
Konkrétan olyan helyekre indulnak be a játékosok amikre fizikai képtelenség lenne bepasszolni. Nem is akarom megpróbálni de a gép rendszeresen felülírja a parancsom és mégis arra passzol(nyilván labdavesztés).
Az új kedvencem meg védekezésnél mikor laposan passzol az ellenfél a védőm mindkét lábát felemelve felugrik.
Minden ilyen könnyű labdát elenged.Ennek ellenére ha nem lesz meg a gold2 arról csakis én tehetek. Fáj beismerni, hogy ennyire vak vagyok pár helyzetben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Logitech G29 + Logitech H váltó!
- P1 Gen6 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- T14s Gen1 14" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Vadonatúj iPhone 14 PRO 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 2027 január 15-ig Apple garancia!!!
- MacBook Pro 16" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0231)
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Konkrétan olyan helyekre indulnak be a játékosok amikre fizikai képtelenség lenne bepasszolni. Nem is akarom megpróbálni de a gép rendszeresen felülírja a parancsom és mégis arra passzol(nyilván labdavesztés).