Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mert nem is játszol egyiptomban élővel. Nem tudom, hogy tudod-e de manapság már bárhol letelepedhetnek az emberek
Tehát ha valakinek egyiptomi zászló van a badgenél az nem feltétlen egyiptomban él max. onnan származik.2 hete megfogadtam, hogy nem leszek idegbeteg emiatt a játék miatt. Azóta mentem egy 20-10-t most meg 9-1-ben állok. Nyilván az egy verségnél voltak érdekes dolgok de megtanultam elengedni. Mióta nem kiabálom végig a meccseket élvezem a játékot.
Furcsa basszus de lehet élvezni. A védekezésemre meg mégjobban figyelek és tényleg jól is megy. Próbálom beépíteni ezt a croquetta cancelt is [link] Mondjuk azt, hogy mérsékelt sikerrel 
De ami a legfontosabb, hogy mivel nyugodt vagyok nem rontom el a ziccereket hanem tényleg kijátszom nullára. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4343
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tehát ha valakinek egyiptomi zászló van a badgenél az nem feltétlen egyiptomban él max. onnan származik.