Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- PXL_20260113_121044409
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Más kategória mint bárki akit idén használtam, pedig megfordult néhány misi a kezeim között, de! van egy kis Fifa 20 TOTY Mané szaga: egészen banális helyzetekből rúg sokszor kapufát, meg amúgyis feltűnően sokat csattan a léc, viszont mellé szinte sosem lő. Cserébe olyan gólokat találok vele, hogy az ellenfél sem nyomja el a replayt, mert ezeket érdemes megnézni. Egyszem csatárnak sem kevés, de Rooneyval együtt elől 3 gól fölött átlagoltak meccsenként WLben.
Összeesküvéshívőknek:
Futbinen ha megnézed, hogy szélsőként magasabb a rating mint csatárként, szerintem sokat elmond róla. Valahogy ezek a wingerek papíron hiába jók csatárnak, valami mintha hiányozna és szerintem Fatival sem 99 a finishing...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Robotporszívók
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Futárcégek
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Építő/felújító topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 201 - Lenovo Yoga Slim 7 (15ILL9) - Intel Core U7 258V, no GPU (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest