Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
Új hozzászólás Aktív témák
-
wednesday
őstag
Én is tactical defendingen játszom. Igen ez a probléma, nagyon üresen kapják a labdát a támadók, a gépi hátvéd tartják a 2m távolságot. Jó nem mindig és nem törvényszerű. Úgy vettem észre, hogy egy meccs alatt mintha néhány alkalomkor "átkapcsolna" a játék arra, hogy nekünk gólt kell most kapnunk.
Szabályosan érzékelem, hogy a gép most "eldöntötte" ő gólt fog rúgni.
Most azzal próbálkozom (eddig is alkalmaztam csak sűrűbben kell, lehet), többször hívók védőt a támadóra és foglalkozzon vele a gép maga, azt végül is nem csinálja rosszul. És én magam meg a másik védővel háttérből figyelem, hogy ne tudjon senkit befelé megjátszani. Passzolgasson visszafele vagy oldalt. Persze ilyenkor is csak 1 játékost irányítunk.Jó, hogy mondod, lehet én is ki fogom próbálni a kézi irányítást. Eddig úgy voltam vele, hogy a prof szinten nem fejlődök addig felesleges. De lehet ez a kulcsa az egésznek, mert tényleg sok az eladott labda így automatán. Nem egyszer olyan is előfordult, hogy lefele húzom az analóg kart azt mégis a felső játékosnak passzolt, aki teljesen rossz helyen volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 3700X / RTX 2060 SUPER / 32GB RAM / 512GB NVMe Gamer PC
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Beszámítás! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G (8/512 GB) független, garanciás 210 000 Ft
- ÚJ LENOVO Legion 5 PRO - 16"WQXGA 240Hz - i9-14900HX - 32GB - 1TB - Win11 - RTX 5070 - 3 év gar -HUN
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Licencek + laptopok + dokkolók
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Pro 5 WQXGA GAMER notebook - i9 14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest