Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toguro San
tag
Én amit megszűntetnék (úgy, hogy nem is UT-zom) az a "posztmódosító! Szoktam figyelni azokat acsapatokat melyeket itt megosztotok, és nem is csodálom, hogy igazából nem jön meg a kedvem az egészhez... Ahol DEL PIERO CDM , CR7 CDM, VIEIRA LB, FABINHO ST... Ezek annyira elszállnak a realitástól, hogy én nem igazán engedném. Egy adott kártya adott posztra legyen jó és ne lehessen már módosítgatni.
Vicc milyen csapatokat látok itt néha... Na meg amikor Ya Ya Toure a középcsatár...
De javítsatok ki ha fogalmatlan vagyok, mert mondom, nem UT-zom! Lehet ha játszanék, alig várnám, hogy Messi legyen a kapusom és CR7 a söprögetőm...

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Napelem
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- EA Sports WRC '23
- Wi-Fi 7-es mobilroutert villantott az ASUS
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest