Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
clizer
tag
Nem tudjátok várható még valamikor 100k-s pack TOTY során?

-
clizer
tag
Ps4-en aki aktivalta a deluxe kodjat, megkapta a rewardot? Nekem meg semmi..
-
clizer
tag
válasz
drachoHUN
üzenetére
Én meg még egy használható/jó pénzért eladható játékost sem kaptam a SBC-ekből.
A napi giftekről, és az alap packokról nem is beszélve..
Kicsit azért unkorrektnek érzem, hogy valakinek SEMMIT nem ad.. De remélem lassan fordul a szerencsém.Más: Kereskedni szerintetek mivel lenne érdemes?
-
clizer
tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Az én legjobb játékosom Antonelli volt az alap pack-okból, így max 350-ért vadászgatok az olasz ligából a maradék pozícióra, azzal fogok indítani mindenképp. Azokat, ha le is cserélem majd, simán eltudom adni a későbbiekben is bukó nélkül.

-
clizer
tag
Szerintetek Amazon-ról vásárolt Super Deluxe Edition-t, lehet ugyanúgy 27-én aktiválni PS4-en, magyar accounttal, vagy csakis USA játszik?
-
clizer
tag
Én PS4-en egyik piacra sem tudok belépni, kidob hibakóddal. Se japán, se magyar, se USA, se Új-Zéland.

-
clizer
tag
Szerintetek az mukodik, hogy benyomom a gepet rest modba, majd melohelyrol weben elinditom a letoltest a konzolra? Jo lenne tolni vele, mire hazaerek.

-
clizer
tag
Sziasztok!
PS4-en az ID-m: gebo94
Aki szeretne majd a 17-ben néha játszani, vegyen fel nyugodtan. Többnyire UT-zem, de ha lenne 2-3 partner, szívesen indítanék majd egy profi klubot is. Az illető ha lehet minimum div 4-es legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honda topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Parkside szerszám kibeszélő
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Asztalos klub
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech POP Keys mechanikus vezeték nélküli billentyűzet - Kailh Speed Bronze Switch
- Xiaomi Redmi 13C 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Apple iPhone 8 64GB Rose Gold Megkímélt állapot 83% akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A napi giftekről, és az alap packokról nem is beszélve..