Új hozzászólás Aktív témák

• HdRew

őstag

válasz Citroware #7986 üzenetére

Csak ki akartam próbálni az alakzatot, mivel az egyik kedvenc videósom is azzal tolja, és nagyon jól, de hát hol vagyok én hozzá képest.. :D

Mdewc

Igen, van egy Dybala is, csak nem tudom milyen lehet ST-ben, ugyebár te CAM-ban használod, szóval.. :D (+ jövő héten only 3 nationality lehet, az meg az olasz - brazil - belga tengely lesz, és már előre megcsináltam a nagyját annak a hétvégének is.

(Csak szerintem kedveznek a pénzes játékosoknak a WL kritériumokkal? Aki bővelkedik benne, az tud venni egy Pogbát is, aki meg nem.. Annak alig lesz használható játékosa. Pont azt ölik ki ezzel, hogy a lehető legjobb csapatoddal versenyezni tudjál a többiekkel, de ez így nem igazán lehetséges..)

Legújabb kedvenc WL ellenfelem:

Csatárként Sturridge - Musa duó nála, és beparkolta a buszt. Hát mondom ilyen az életben nincsen :DDDDDDDDd Levertem 5-1-re a srácot, de ez eléggé szánalmas. Azt hittem sírva fakadok, ez így baromira nem játék.

Ja, és zarakisan kollégával nyomtunk 2 meccset, nem tudom mitől, de óriási mákfaktorom volt ellene. Azért a 2 győzelemért nem is dicsérem meg magam.. Na, az meccs volt viszont! :D

Új hozzászólás Aktív témák