Hirdetés
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kreténtehén: Első lengyel túra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
^Boss
őstag
tegnap 2 meccs után feladtam és inkább Madden-eztem.
1-0 vezetés, 70. percig statok (pont cseréltem, így tudom): 68% labdab., ellenfél 0 kapuralövés, nekem 12 (9 talált), semmit nem tudott a csávó.
mi történik? a védőm szerelés közben elesik, visszakerül a labda hozzá, jobbon el, beadás, és valami védője elöl volt csatárnak, aki fejelt egy gólt. (hogy került oda a védő, ha én szereltem, azaz elindulnak hátra a védők a játék mechanikája alapján?)
pár percre rá támadok, hogy na akkor majd 2-1-re nyerek, tizi kéne jöjjön, de nem adja meg (elkaszált), előrekúrja a bal szélre a labdát laposan, senkiben nem akad el, pont ott van egy embere, beviszi, hozzá sem érek, tizi.
köv meccs ugyanez, csak ott egy szólóból (ami visszatért a patch óta - középkezdés után lehetetlen szerelni!!!) egyenlített, így a végjátékra 1-1-el érkeztünk, kb ugyanazokkal a statokkal. nyilván tizi a semmiért. azután én is kaptam egy tizit, középre fölülre lőttem, még sosem védte senki, mert kb nem lehet, hiába vársz középen, a léc alá lőve nem védi a kapus. természetesen védte. nyilván. kiléptem a francba.
előtte persze 2 meccsen is lesimáztam az ellent tök ugyanilyen körülmények között, de nyilván 80 perc után elfelejtettem játszani.
AGYVÉRZÉSRE kiváló játék, talán egy picit elviselhetőbb is mint a 15, de botrány még mindig. random minden. semmi értelme kupákat csinálni, random ember nyeri.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Apple iPhone 16 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest