Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ^Boss

őstag

tegnap 2 meccs után feladtam és inkább Madden-eztem.

1-0 vezetés, 70. percig statok (pont cseréltem, így tudom): 68% labdab., ellenfél 0 kapuralövés, nekem 12 (9 talált), semmit nem tudott a csávó.
    mi történik? a védőm szerelés közben elesik, visszakerül a labda hozzá, jobbon el, beadás, és valami védője elöl volt csatárnak, aki fejelt egy gólt. (hogy került oda a védő, ha én szereltem, azaz elindulnak hátra a védők a játék mechanikája alapján?)
    pár percre rá támadok, hogy na akkor majd 2-1-re nyerek, tizi kéne jöjjön, de nem adja meg (elkaszált), előrekúrja a bal szélre a labdát laposan, senkiben nem akad el, pont ott van egy embere, beviszi, hozzá sem érek, tizi.
    köv meccs ugyanez, csak ott egy szólóból (ami visszatért a patch óta - középkezdés után lehetetlen szerelni!!!) egyenlített, így a végjátékra 1-1-el érkeztünk, kb ugyanazokkal a statokkal. nyilván tizi a semmiért. azután én is kaptam egy tizit, középre fölülre lőttem, még sosem védte senki, mert kb nem lehet, hiába vársz középen, a léc alá lőve nem védi a kapus. természetesen védte. nyilván. kiléptem a francba.
    előtte persze 2 meccsen is lesimáztam az ellent tök ugyanilyen körülmények között, de nyilván 80 perc után elfelejtettem játszani.
    AGYVÉRZÉSRE kiváló játék, talán egy picit elviselhetőbb is mint a 15, de botrány még mindig. random minden. semmi értelme kupákat csinálni, random ember nyeri.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés