Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bucketb0b

őstag

Nos kipróbáltam 2 meccsen
    Real-Barca és a draft ugyebár, de kezdem az elején aztán úgyis össze vissza fogok beszélni ide-oda kapkodva épp ami eszembe jut :DDD

- Ez a menü színvilág még annyira nem is zavar, számomra elfogadható, úgysem ezt nézem, zavarni nem zavar, semmi extra sincs benne viszont számomra.
    - Match Highlights: szarabb, mint volt még annyi helyzetet sem ment el, remélem ez csak egy esetleges verziója volt, 13 helyzetből megmaradt a 3 gólom és 1 védése a kapusnak, többi ugrott pedig nagy helyzet volt
    - Próbáltam a félpályás gólt 5/5 sikertelen volt, a kapus visszaért, kicsit ugrott és szögletre mentette. Szerintem nem vészes, bár tény, hogy kint áll a kapus (bár valóságban is kint állnak csak ugye a reális értékeket kell megtalálni, hogy ne legyen minden meccsen ilyen gól pl. csak ritkán, mert azért valóságban is esnek ilyen gólok)
    - Fut gyorsabb, mint a sima Real-Barca meccs volt, ez gondolom azért is lehet hiszen ott be lehet állítani értékeket milyen sebességgel fusson a játékos stb. míg a futban egy meghatározott érték van ami ezek szerint magasabb ennél. Jó is meg nem is, végül is nem oszt nem szoroz, annyival nem durvább.
    - Sprint: a labdavezetős jól sikerült, nekem tetszik, hogy kicsit lassabb, bár így is vannak elég gyors játékosok, viszont amikor megtolja valaki a labdát az brutál gyors, ezen javítaniuk kell, mert különben ezt fogják nyomatni ezerrel szerintem ebben a játékban, hiszen Reus-szal akkorát rávertem a Real bal szélsőjére, mint 2 háztömb (talán Marcelo volt az, de lehet, hogy valamelyik szélső középpályás, meg mondom őszintén nem néztem meg figyelmesen)
    Pár játékos: A. Turan, Y Touré, Sterling, nos nem sok játékost próbáltam, mert csak 1 meccsen vagyok túl, de ezek a játékosok baromi bitang lapok. Touré ott van mindenhol, helyzetet alakít ki és ment a 16os környékén :U Elől pedig.. Sturridge, Aubameyang, hát.. fel kell kötni a védőknek a gatyeszt azt hiszem :DDD
    - számít a PHY érték úgy láttam elég sokat, simán eltoltam a fürge támadót az erősebb, de lassabb játékossal
    - labda fizika kicsit erős nekem, túl nehéznek tűnik a labda így elsőre, bár majd ehhez is hozzászokunk
    - ívelgetés vs. lapos passz: sajnos a lapos indítás még mindig gyengébbnek tűnik, mint az ívelés amit sajnálok hiszen nem ez a foci lényege, bár ez is egy stílus
    a védők jobban reagálják le az ívelés védekezését viszont, bár ez is csak online derül ki inkább, gép ellen elég jó volt, nem is sikerült sokszor úgy a beadás (bár nem tudom mi az alapértelmezett gépi nehézség én meg csak elindítottam nem is néztem meg)
    - ami nem tetszik, hogy Moreno Balet míg Modric Kroost fejelte le elég sokszor :( ez nem vetít sok jót előre, de hátha javul
    - kapusok értelmesebbnek tűnnek, löbbölést jobban reagálják le és a beadásoknál is változatosan, de jól, realisztikusan ütik el a labdát.
    - felállás: draftban remélem lesz több felállás, mert ez számomra kevés
    - a 4-1-2-1-2 (LM-RM féle) elsőre egyáltalán nem jött be, bár tény, hogy a Real kerete nem is feltétlenül megfelelő ehhez. Bár lehet, hogy ebben a játékban ez a felállás nem lesz túlságosan nyerő.

(#407) Zsohi: egy az egyről beszélünk ahol a kapusnak 7x2,5 métert kell levédenie, kis pályán sem olyan nehéz gólt lőni amatőr szinten ahol egy kézilabda kapuról beszélünk. Ezek "profik", bár a kapus is "profi" folyamatos bravúrokról nem érdemes beszélni, mert akkor meg jön a "ellenfél kapusa mindent kivéd, csal a gép neki" faktor szerintem..

Elsőre elvarázsolt a játék és érzem, hogy a fut világa, de akár a sima seasons is magába tudna szippantani. Talán 10-12 amennyit még hajlandó lennék érte kifizetni, de inkább a 10 felé közeledik ez az érték. Magyar nyelv megint nincs, kár ennyi pénzért legalább ez lenne a minimum :(
    Összességében ennyi játék után 7/10 számomra, vannak hiányosságok, de jó dolgok is. Sok minden még nem is derülhet ki egy demo alapján így magasabb pontot nem is tudok adni. 7,5/10 ha csak a demot nézem, de ugye a puding próbája az evés

Új hozzászólás Aktív témák