- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegitossj7
addikt
Ááá, azóta rájöttem, hogy az ékezetes móka volt a jelenség

Rövid véleményem a játékról:
Mivel még Demo, sok mindent elronthatnak benne, így nem szabad 100%-ra venni, hogy ilyen lesz a teljes is.
Szépen futott a játék Fullhd-ba, (ennyit arról, hogy a PC milyen gyenge, meg hogy a konzolok előrébb tartanak) viszont nekem ez jobban bejött. mint a 14.
A fejelés ugyanúgy OP, de mint sejteni lehetett, a beadásokat nerf-elték, nem a fejeseket, így ez nekem oké. (Robben sarokból estében háttal jobb lábbal beadja a gyépés védőim között az üres Lewandowskinak-esetek)
Akinek megvan a gépe ehhez, annak ajánlani tudom a játékot.Gépet fejleszteni is csak akkor érdemes, ha ezen kívül van 2 olyan játék, amivel játszani akarsz. (Személy szerint ez és a Division+Destiny márciusban
.)
Azonban ha van rá gempa, akkor is érdemes várni vele, hisz a sok kis bidám-bidám most ostromolja a szüleit, hogy vegyenek új gépet, ezzel fent tartva az árakat az egekig.Én jövőre határozom el a gépfejlesztést, idén teljesen fölösleges szerintem.Az animációk rendben vannak, Lambert lefutotta Aguerot labdával együtt, félpályáról befineszeztem 2x az 1. meccsen.
Az előrendeléssel azért még így is várnék.Akinek meg most nem megy, az vonja vissza, amíg tudja, mert semmit nem fognak már ezen optimalizálni.Ja és " Apparently fifa 15 FUTa web app launches this friday!! "
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cairn - Indulhat a hegymászás!
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- További aktív témák...
- PC's Bövitőkártyák és Egyéb kiegészitők!
- ASUS TUF A17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB)
- A KINCS! ÚJ Dobozos HP ZBook Power G10 Workstation -35% 15,6" Ryzen 9 7940HS 32/1TB RTX 2000 ADA 8GB
- Xbox Series S 512GB
- A KINCS! Zsír Dobozos HP ProBook 450 G10 Fémházas Laptop 15,6" -45% i7-1355U 16/512 Iris Xe FHD 3 Év
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gigabyte Aorus 16X QHD 165Hz G-Sync i9-14900HX 24mag 16GB 1TB Nvidia RTX4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Asus VivoBook W11 Laptop
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

.)