Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
-
LOGOUT
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ali75
aktív tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Üdv.!
Neked jó a játék? Nekem sehol nem talál ellenfelet...próbáljam később! Ez mi? -
marcess
senior tag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Ha már ezt építed meg, akkor őt kellene cf-be tenned, erőssebb, magasabb, gyorsabb, jobban passzol.
-
Azog the Orc
őstag
A silver dolog behalt mert 74-es Dybala 55k alatt nem kapható

De sebaj mert összeraktam ezt az OP bandát, funolni "húzogatni a kart össze-vissza" jó lesz:
-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
A videjó se segített???

Amúgy ha átlósan futsz, akkor könnyebben sikerül, érdemes elsőre úgy tesztelni.
-
elod22
senior tag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
-
Azog the Orc
őstag
Na most van 62k-m rám jött hogy zúznék egy kicsit silver csapattal, ha van valakinek ötlete 4-3-3(5)-re bitang silver csapatra, nagyon hálás lennék

Vagy esetleg egy olcsó gold csapat is megteszi
-
LedyGyuszi
addikt
itt húzogatok már fél órája a practice arenaban, de csak a zsepi fogy, everibodrifeént meg hol jön hol nem...

-
MdewC
nagyúr
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Itt is van, ha már szóba került.

Szerk.: Nem vagy hüle, ezt senki nem írta, én csak azt írtam, ahogy megtanultam.

Sokat gyakoroltam, hogy mindig sikerüljön, a videó alapján. -
Azog the Orc
őstag
""3. 5*-os cselező játékos tudja, Nazara kolléga tanította, a nevét a cselnek nem tudom, de az is a lövőcselre épül. A bal alsó ravaszt itt nyomva kell tartani folyamatosan a lövőcsel megnyomása alatt és miután megnyomtad a kombinációt, a bal analóg kart ellentétes irányba kell húzni, mint amerre addig futottál. Spécin fogja megállítani keresztbe az egyik lábával.""
Rabona fake shot a neve

Amúgy néztem a vidit amit linkeltél a body feint-el kapcsolatban ott is úgy írja ahogy Te mondtad, de most direkt rápróbáltam hátha én vagyok a hülye és felesleges mindkét kart húzni mert egyik után a másik is ugyan azt csinálja!

-
MdewC
nagyúr
válasz
bucketb0b
üzenetére
Nem tudom, hogy mire gondolt, de itt a videóban nem állítja meg a lasztit. Csak elfogy a lendület.

Klasszikus kiosztásnál én 3 módon állítom meg a lasztit, de simán lehet több is, én ezeket ismerem.
1. Sima bal felső ravasz futás közben és más semmi. Jó időzítésnél jókor állítja meg, tök jó kis "csel".
2. Sima lövőcsel kombináció és más semmi. Futás közben megnyomod a beadás gombot és gyorsan utána a passzt, közben mást nem. Fut és lövőcselre megállítja a labdát. Akkor hasznos, ha szélen futsz, melletted a 16-osnál követ a védő és be szeretne csúszni a beadásodba. Megnyomod a cselt, te megállsz a lövőcselre, ő meg csúszik tovább...
3. 5*-os cselező játékos tudja, Nazara kolléga tanította, a nevét a cselnek nem tudom, de az is a lövőcselre épül. A bal alsó ravaszt itt nyomva kell tartani folyamatosan a lövőcsel megnyomása alatt és miután megnyomtad a kombinációt, a bal analóg kart ellentétes irányba kell húzni, mint amerre addig futottál. Spécin fogja megállítani keresztbe az egyik lábával. Sokkal több haszna mint a 2.-nak nincs, csak jól néz ki.Lehet van több is, én ezeket használom.

(#26483) Azog the Orc:

-
bucketb0b
őstag
Hát, hogy aki tudatosan csinálja azzal nincs bajom, de mint a kolléga is írta húzgálja össze vissza aztán olyan cseleket csinál, hogy csak pislog.. na ez minősíti a fifat, hogy erőtere van a cselnek és aki csak húzgálja az is megtalálja benne az örömét

amúgy amit linkeltem 40től annak van egy olyan változata amikor csak teker felette az ember, de van amikor meg kell állítania a labdát, lehet arra gondolt nem? [link] vagy esetleg még erre gondolok ami a videóban van -
-
MdewC
nagyúr
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Nem biztos, mert a felső ravasz az.

-
MdewC
nagyúr
válasz
bucketb0b
üzenetére
Ezt nem tudom, hogy rám értetted-e, vagy egyáltalán, hogyan értetted??, de az biztos, hogy az a nem sok 6-7 csel, amit rendszeresn alkalmazok és korábban írtam is részletesen, azt tudatosan alkalnazom. Soha nem csinálom a cselezést random, mert annak lasztivesztés a vége, amit nem tudok, azt nem csinálom. De tanácsot se adok rá...

-
Azog the Orc
őstag
válasz
Yodamest
üzenetére
Az ha ellövi a francba a lövőcsel helyett az a jó öreg netkapcsolat miatt van, nem veszi be rendesen a nyomott gombot, fáziskésik a meccs, nem tudsz mit csinálni.
Levédekezni úgy lehet ha a letámadó játékossal nem rontasz rá hanem mögötte maradsz, mögé állsz nyomva tartva bal alsó ravaszt (LT) így nem tudja kihasználni a játékosod lendületét hogy a másik irányba elhúzza, mert az álló játékos LT-vel jó eséllyel fog odapöckölni!
Az átengedőst nem szoktam alkalmazni, de azt hiszem az jobb alsó ravasz (RT) (de nem biztos)

-
Yodamest
veterán
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Na majd kipróbálom ezt a testcsel dolgot, nem lehet nehéz, mert baromi sokat látom, de nekem valahogy eddig nem rögzült.
Amiket mindig használok azok:
360 spin
lövőcsel jobbra balra kitérve vagy irány nélküli verzió, amikor csak előrepöccinti a másik lábával
előbbihez hasonló - előre aztán hátra kombóval ez a hátsó lábra pöccintős megindulós csel
talppal elhúzom az egyik irányba majd sprinttel megtolom előre
ha nagyon megy a meccs, néha májerkodok az esernyővel - ilyenkor instant disconnect szokott jönni
bicikli csel a széleken, majd hirtelen megindulásJa és egy kérdés a végére:
Elég sokszor van, hogy átvételhez nyomnám a lövőcselt, hogy átengedje cselesen vegye át, de a játékos fogja magát és elbikázza a pi***ba a lsztit, emiatt le is szoktam erről. De ezt hogy lehetne kivédeni/biztosabban végrehajtani?
Illetve a laszti átengedése a játékos lába alatt/ között pontosan melyik gombokkal érhető el? A két hátsó ravasz egyszerre lenyomása? csak mert ez is néha működik néha nem.
-
bucketb0b
őstag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
De most a cselekről volt szó azt, hogy te mikor mennyit és kivel húzgálsz az nem tartozik ránk

amúgy tőlem ne kérdezz ilyeneket
nagy ritkán játszok kontrollerrel PC-n (tényleg csak 100-200 meccsből ha 1et) én nem vagyok otthon ezekben a cselekben. Ha leülünk fifazni a haverokkal és kontroller van a kezemben akkor sem vagyok cselhero. Én szépen csendben csel nélkül verem el az ellenfelem mikor senki sem figyel 
(#26477) MdewC: kifejtette a kommentben, hogy random húzgálja aztán jönnek a cselek, ez megint csak a fifat minősíti, hogy a cselezés szkriptelve van aztán ha csak random húzogatod annak is összejöhet az erőtér miatt. Persze aki tudatosan csinálja ezt az már más tészta. Legalább tudja mit csinál és miért

egyébként nem 0:40-re gondolt a költő? ezekben van kis megállás, legalábbis láttam már aki úgy csinálta élesben
-
MdewC
nagyúr
válasz
Yodamest
üzenetére
Micsoda???

Ezt az egész kommentet úgy, ahogy van értelmezni sem tudom!

Mi a body feint cselről beszéltünk, ez pedig a sima test csel. Nem a lövőcsel, nem az elhúzós csel, hanem egy "sima elmozdulás" a másik irányba, amerre egyébként elindulna. Magyarul sima test csel.
Ezt pedig így kell kivitelezni, ahogy a videóban is benne van, nem pedig össze vissza, nem is értem, hogy egyáltalán úgy hogyan lehet cselezni, plusz tanácsot adni...
Itt pedig semmilyen laszti megállítás nincs.

-
Azog the Orc
őstag
válasz
Yodamest
üzenetére
"" A testcsel az teljesen más, azt nem is tudom hogy van. Néha ahogy körözök a karral beadja, de ahhoz valami félkört kell leírni vagy ilyesmi. ""
Na ne idegelj már
hogy lenne teljesen más

""amikor a lasztit elhúzza a lábával jobbra, aztán amikor húzod az ellentétes kart akkor hirtelen megállítja"
Ezt úgy kell csinálni, hogy csinálsz egy ball rollt mondjuk jobbra ekkor hirtelen balra húzod és kész is amit leírtál

Kedves kollégák: bucketb0b, MdewC, LedyGyuszi és akkor még én húzgálom össze vissza mi?

-
Yodamest
veterán
Amit írtok az nem a testcsel, hanem amikor a lasztit elhúzza a lábával jobbra, aztán amikor húzod az ellentétes kart akkor hirtelen megállítja. A testcsel az teljesen más, azt nem is tudom hogy van. Néha ahogy körözök a karral beadja, de ahhoz valami félkört kell leírni vagy ilyesmi.
Szögletekből tudok állat jó cseleket tolni nem tudatosan: legurítom közeli embernek és azzal ahogy elindulok belefé pörgetem a kart össze vissza és komolyan mondom olyan cselek sikerednek, hogy csak nézek. Mennek a kötények meg hasonlók keményen ilyenkor.

Ja meg a legegyszerűbb egyébként:Ezt szögletek után szoktam főleg alkalmazni, de máskor is jó lehet, egyszerűen semmi cselt nem kell tolni, csak szlalomozni sprint nélkül jobbra balra..... nem fognak tudni lekövetni, elég sok gólt lövök így.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Húzogatom én is rendesen... de ezek szerint mindenkinek megvan az egyedi technikája.Na szóval csak azt írtam le, ahogy csinálom és tökéletesen működik is.

Nem múlik el meccs, hogy ne csináljam meg minimum 6-7-szer és nekem így vált be/így tanultam meg.
-
LendvaiFeri1
veterán
Lehet, hogy meg kéne majd venni a 16-ot.

-
Hp Canon
tag
válasz
szekto
üzenetére
Kapusok? 49 perc, minden 5 meccsen kapok egy ilyet https://www.youtube.com/watch?v=Bdoo-Zxj8jI
Hendikep a fifában=rossz internet kapcsolatot használó (p2p) szarul megírt game. Nem mindegy milyen a modemed, routered, milyen az ellenfélé, stb. Ezért vannak a belassulások, késések, bénázások, egyszerűen meghülyül a játék ha valami nem kompatibilis, gratula ea a spórolós peer to peer kapcsolathoz... -
Azog the Orc
őstag
Bevertem egy ilyet a Real-nak Messi-vel (milyen irónikus
) az offline kupában: [link]Meg is sértődött a Real és a Fifa is mert utána meg az ilyenek maradtak ki vagy 6,csak nem mindet rögzítette: [link]
A meccset nyertem de akkor is szemét csaló banda

(#26469) MdewC:
Mélyen tisztelt kolléga, most badarságot írtál
Mert NEM kell a "jobb analóg jobbra" után mindkét kart balra húzni csak elég a bal analógot balra 
Rengetegszer alkalmazom, gondolom Te is
-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Lehet tényleg húzogat valamit a kolléga...

1 fontos dolog azért kimaradt ebből a "BÁDI FÉINT vagy FÉNYT" kapott a rendszer... na mind1
leírásból, persze csak véletlenül! 
Mégpedig:
BÁDI FÉNYT balra: jobb analóg jobbra, bal analóg balra, de közben húzzuk vele együtt a jobb analógot is balra!!! Ez fontos rész. Tehát jobb analóg jobbra, aztán mindkét kart egyszerre balra! Ennyi.

Nem könnyű, de ha belejön az ember, mint kiskutya a húzogatásba,
, akkor simán jöhet 2-3 is egymás után és jöhet a meglepi... 

-
szekto
aktív tag
válasz
bucketb0b
üzenetére
Azért adtam fel, mert egyszerűen hihetetlen embereket fogok ki állandóan, és már beleuntam az egészbe, hogy a játék az nem játék, hanem masszív szopás. (Bocs a kifejezésért, de talán ez jellemzi a legjobban a helyzetet.)
Odaállok tegnap tournamentbe 100-as chemistry-vel rendelkező, 4,5*-os csapattal, ellenfélé 3,5*, 56-os chemistry...ehhez képest olyan passzokat csinált, hogy a gamepadomat majdnem kidobtam számítógépestől az ablakon. Meccs végeredmény: 7-2 neki. Reina 81-es ratingű, de amit művelt...még hogy 'fejlett kapustechnológia' !!!!
Persze megnéztem utána, hogy ki volt a támadója: [link]
Mondom ahha, így már értem. Az meg külön no comment, hogy a nyomorék bronz védői úgy tartották fel a rare gold játékosaimat, hogy csak pislogtam ki a fejemből.
Egyes játékosok egyes tulajdonságai sztem túlságosan is túl vannak értékelve, az a meglátásom. Értem én, hogy pl. Doumbia ennyira gyors, de 10 méter hátrányból 10 méter előnyt kovácsolni, szerintem az elég meredek.
FIFA 14 után megfogadtam, hogy én egy jó ideig FIFA-t nem veszek. Demó alapján fényévekkel jobbnak tűnt ez a cucc, ott valahogy érdekes módon nem voltak ilyen orbitális kapushibák, mint amiket mostanság tapasztalok.
(Érdekesség: amikor valamelyik nap játszottunk, az uccsó meccsen (City vs Wimbledon) néztem én is nagyokat, hogy mennyire magabiztosan tudtam passzolgatni. Ugyanezt a jelenséget figyeltem meg még a rosszabb chemistry-vel rendelkező csapatomnál is, sokkal pontosabban tudtam passzolgatni, mint a 100-as chemistry esetén (bug, vagy ez újabb feature?).
Érdekesség2: én úgy tudtam eddig, hogy a játékosok neve alatti kis kék csík az erőnlétüket mutatja. Nos, azt valaki magyarázza már meg nekem, hogy amikor már az ellenfélnek pirosan villog ez a csík, és kb. egy pontnyi az egész, hogy a jó istenbe tudja még ekkor is lefutni a frissent felhozott, 75+ pace-el rendelkező játékosomat?!
) -
Azog the Orc
őstag
bucketb0b és LedyGyuszi elmentek a sunyiba
, aljas rágalom, kikérem magamnak
LedyGyuszi:
Nem vágom hogy mit lehet egy rém egyszerű body feint-en 4 féle verzió?
A jobb analóggal indítasz az egyik irányba aztán a bal analóggal az ellenkező irányba húzod, ennyi az egész!Amúgy mint tudjuk a videósok nagy része (van kivétel) gyökér, ne higgy nekik, én a barátod vagyok

bucketb0b:
Sok mindentől függ, attól is hogy a labda nála van e vagy passzból kapja és attól is hogy ha passzból jön és úgy veszed át lövőcsellel akkor hogy milyen szögben áll a játékos a labdához képest, más-más mozdulat lesz belőle különböző helyzetekben!
Ugye az elsőnél passzból vette át lövőcsellel a másodiknál nála volt a laszti

-
thebigK
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Oo a draga berba-spin. Kedvenc trukkmozdulatom a ronaldo-chop es a scoop-turn mellett. Hany meccset nyertem vele te jo eg...
-
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Miért? Mindig mást hazudik?

hagyd rá.. ő is csak random nyomkodja aztán amelyiket beadja az a csel lesz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hát még úgy ahogy elfogadható ami esett úgy vélem. Bár azért többre számítottam

[link] -
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
thx
egyébkétn a vicc az, hogy ez már kb a 4. leírás hogyan kell... 
-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
5*skill a Mcgeady
de a "Barba spin" ugyan olyan hatásos és az 4*skill 
Body feint balra: Jobb analóg jobbra utána bal analóg balra
body feint jobbra: jobb analóg balra utána bal analóg jobbrakapísi?

-
Rdinhoo
csendes tag
Hat te biztos ertesu hozza azt mondod h a fifa realisabb
egyebkent inkabb a palyan jatszom ezt a sportot
beke szivesen jatszok veled egy meccset pesbeb vagy akar fifaban is,ha ekkora asz vagy! -
Rdinhoo
csendes tag
Pes 16 utni fog ebben biztos vagyok eleg a gameplay videokat osszehasonlitani...fifaban kb semmi nem fog valtozni,ugyanaz a droid mozgas. Megeri tenni egy kort a pes 15 el,foleg az online resszel.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
a mcgeady spin 4 vagy 5 *...?
és egy amatőr kérdés...hogyan lehet megcsinálni egy sima body feint?nekem hol összejön, hol nem...
-
Rdinhoo
csendes tag
Nem is erdekelne ha nem lenne hozza frissites,de igy,h van,mar idegesit

-
Rdinhoo
csendes tag
Nem gaz...mindenkinek mas a fontos en pl ha jatszok szeretem ugyanazt viszontlatni ami eloben is megy..pl cipo,haj ha mar bevezettek a frissitest.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Rdinhoo
üzenetére
Bocsánat ,ha megbántottalak!Vicc volt...

Ellenkező esetben, én jót derültem volna rajta...

ui: de ha már így belelendültél... nem mindegy, hogy milyen cipő van egy játékoson? 10 évesen még odavoltam ezekért a kiegészítőkért, de ma inkább az ellenfél elkalapálása a célom, azt pedig tudomásom szerint fekete tisza cipőben is el lehet érni...

-
bucketb0b
őstag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Mindkettőre aha
na majd mutatok videót mire is gondolok pontosan aztán tessék kielemezni
illetve tutti frutti döntő! 20-25 perc múlva jelentkezem, hogy R. Huth vagy Montoya esett-é!
(#26446) Rdinhoo: én a mostani pesről nem tudok nyilatkozni, régebben próbáltam, de.. az egy hulladék volt barátom
lehet, hogy a fifa bugos meg szar meg irreális, meg szerintem is vannak lehetetlen dolgok benne ami a való életben nem feltétlenül kivitelezhető ennyiszer, mint ebben, de még mindig szerintem jobb, mint a fifa 
(#26449) LedyGyuszi: ebben az esetben is jót derült rajta mindenki, bár lehet, hogy nem szereti a sportsdirectet
nem szabad az internetet ennyire komolyan venni, mert annak súlyos következményei lehetnek
-
Rdinhoo
csendes tag
Hat szerintetek nincs "fasorban sem" aki latott mar labdat az tudja h a pesnel kezdodik a foci...a fifa max koritesben veri,de pont a lenyegben sokkal szarabb!!ronaldoval vegigviszem az egesz mezonyon akarmilyen szinten,ugyan mar leviszem alapvonalig bepasz azt gol
ez nagy foci...majd meglatjuk meddig fogja huzni ezzel a mocsok szarral az ea...ha a konami rendelkezne ekkora hatterrel mar reg leszakitotta volna ezt a szart...Fifat kb mindenki betudja tanulni,de kilehet probalni a pest online,a fifasok nagy resze azt se tudna h is kene felepiteni egy tamadast... -
Azog the Orc
őstag
válasz
bucketb0b
üzenetére
A lövőcsel kivitelezés attól függ hogy milyen szögben áll a játékos a húzott irányhoz képest és attól is hogy 3* , 4*, vagy 5* skiller a játékos
(a 2*skill azért maradt ki mert olyat alapból nem teszek a csapatba
)A 40 pakk meg úgy van azt hiszem hogy heti 1 pakkot adnak 40 héten keresztül

-
bucketb0b
őstag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Úgy kerül annyiba, hogy elsztárolják már magukat.. Gervinho is mindent akart már csak saját holdkompot nem gyakorlatilag.. azt hiszik magukról, hogy sztárok közben meg nem, a klub meg nem engedi el occsón közben meg sokkal nagyobbat fog bukni rajta, mert ha meg lejár a szerződés mehet ingyen aztán meg néznek.. Sterling ha ér 10-15 misit akkor talán már közelebb vagyunk a realitáshoz, de Vidalért sem adnék 40 milliót, talán 25, de az is a teteje már.. kicsit elszaladt a piac a semmire

no de hé! térjünk vissza kicsit fifa15-16 vizekre
- azt valaki tudja mitől függ a lövőcsel "hossza"? Teszem azt valamikor csak szépen finoman elhúzza a labdát, valamikor meg beijeszt vagy hosszan visszahúzza stb. (remélem megvan mire gondolok
ha nem készítek videót)
- jól láttam, hogy aki előrendeli a fifa16-t az kap 40 fut pakkot? Na nem mintha előrendelném, de azért abból már szépen el lehet indulni, főleg ha el is lehet adni azokat (bár kétlem, vannak olyan zsidók, hogy amiért fizetsz még az is untradable lesz
) -
Azog the Orc
őstag
válasz
bucketb0b
üzenetére
Nem tudjátok véletlen hogy mikor jön új frizura frissítés a fifába? Mert CR-nek és Griezmann-nak is már más a frizkója
(Elnézést ezt nem bírtam kihagyni
)más:
Most látom hogy Vidal vételára 37+3 millió lesz, egyből fel is tűnt hogy egy kicsit felborultak az értékrendek sztem mert egy Sterling 49 milla akkor egy Vidal hogy a túróba lehet 40 ?

-
bucketb0b
őstag
válasz
Rdinhoo
üzenetére
Na de hé, ha arcade szar nem mindegy miben futkorászik a parasztja? Vagy esetleg a kis divatdiktátor szívecskédnek esett rosszul ez a pojén?

Szerintem kisebb bajuk is nagyobb, mind nekik, mind magának a játéknak, hogy egy cipő legyen a fontos a fifaban
felőlem mezítnike is szaladgálhatnának.. a kutya se figyeli a cipőt szerintem, max néha jól jön, hogy tudod kinél van a labda ha a fejéről nem ismered meg. Szerintem.. -
Rdinhoo
csendes tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Huh micsoda poenkiralyok vannak itt....hagyjuk is maradok a pesnel!nem ennel a rohangalos arkad szarral...
-
Azog the Orc
őstag
(#26425) MdewC :
Azért lehet mert egy rakás instabil ürülék az egész rendszer, amire épül az egész játék.

(#26428) szpal17:
Ne is mond ismerős, az offline kupákkal mindig megesz az ideg world class-on öcsém, tiszta vicc ami csalásokat leművel, de csak ezekben a trágya kupákban, mert ha FUT seasons offline-t játszom akkor olyan simán Legendáson szétvágom és levédekezem a gépet ahogy azt illik!

(#26437) LedyGyuszi :
Te egy állat vagy komám, ez durva volt

-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Ez meg mi?!

BESÍROK!!!

-
LedyGyuszi
addikt
-
bucketb0b
őstag
válasz
szpal17
üzenetére
Akinek dobott egy IF Cf Schürrlet az használhatja elől?

(#26430) szekto: továbbra sem értem miért kell ilyen hamar feladni
én is így voltam 8. osztály környékén január körül, jöttek a fullos csapatok én meg még volt, hogy silver játékossal rendelkeztem vagy sima gold lappal ami nem is rare, na ott abba is hagytam majd március elején elővettem újra a fifat, div1-ig offline futban prof szinten kezdve aztán world class-legend gép ellen ahogy hozta az osztály, lett pénzem és tapasztalatom. Ma már div1-2ben mozgok seasonsben is futban is (igaz most fut div3 (jelenleg 3-1-0val állok/kopp kopp kopp/), mert volt 1 hónapja kb. az a nagyon hosszú széria ami miatt kiestem a 3. osztályba azóta pedig csak kupázom online-offline)
nem szabad feladni hamar
rá kell érezni, tapasztalat nélkül a veleje hiányzik a játékból, hogy ráérzel mikor mit szabad és lehet tenni, mikor nem. -
Rdinhoo
csendes tag
Udv Urak, varhato meg valami cipo frissites a jatekhoz?eleg gaz,hogy honapok ota nincs hozza...
-
Gebriel
veterán
Hogy a jó é*** *****-t annak aki ezt csaló játékot kitalálta.
Leránt az emberünk a mezünknél fogva a 16 szélén, még egy tetves szabadrúgást sem kapok.
És mily érdekes, a felvevő funkciót pont nem lehet használni..vajon miért?

Persze nekem a legkisebb szabálytalanságra is lefúja. -
elod22
senior tag
Vasárnap akartam venni egy Zlatant, mert még nem próbáltam idén. Aztán keresgéltem a pink lapok között és elcsíptem egy Gündogant (utána kiderült, hogy pont Azog elől halásztam el
), így aztán már nem volt elég zsetonom az Ibra projektre és mások után kellett néznem. Kis szerencsével fogtam egy SIF Giovinco-t is, aztán egy Ribery-t (még őt se próbáltam, de Reus-nak bérelt helye van a kezdőben, esetleg összedobok egy 3-4-3 Bundes csapatot).
Giovinco-ra megépült ez a fun csapat [link], elég szépen összejött a BPL keresztezés a fő csapatból kiszorult játékosokból, mindössze egy piros csíkkal. Ez olyan tiki-taka csapat akarna lenni, gyors kombinációkkal. Kedvenc játékosom, Kaká, ismét talált magának csapatot, miután átálltam a brazil csapattal 4-3-2-1-re. Martins már nem fért be, de a cserepadon ott van, ha esetleg meg kell büntetni valakit
Pirlo maestro sem fért be sajnos, a 43 pace már nekem is kevés. 
Eddig csak egy meccset toltam velük, de Giovinco már duplázott is, egy Pink Reus-TOTS Auba-TOTS Herrmann trióval felálló csapatot vertek 2-0-ra.
Még valami ami feltűnt mostanában, hogy azokat a csatárokat akiknél van "Tries to beat offside trap" trait, sokkal jobban lehet kiugratni, nagyon jó ütemben mozognak be az üres területekre. Ti is tapasztaltátok már? -
szekto
aktív tag
Eladtam minden játékosomat a FUT-ba, hogy összeállíthassam azt a csapatot, amely annyit ér, mint a FIFA:

-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Götze körülbelül annyira célpont, mint a részeg Thorgellének az üres kapu... Rámennénk, de minek... Szinte esélytelen... Jó helyen van ott, ahol van.

Totál kivagyok a játék miatt, alig van tiszta meccs... A kupák szinte játszhatatlanok. (Csak sima online kupát tolok egyébként...)
Hupilila csapat értelmetlen, a sima TOTS Dybalás csapatomat nem lehet felülmúlni, csak a fejelés hiányzik néha... Egyébként tuti, hogy valami állítva lett, ezek nem kapcsolati hibák.

-
szpal17
őstag
Na Futties 2-es és 3-as kupa is behúzva. Semmi nem esett a packokból...

8 győzelem a gép ellen egyhuzamban (tegnap 4, ma 4)...2-3 hosszabbításban.
Akkora csalás, amit a gép művel, hogy arra nincs kifejezés. Elmegyek két góllal, hirtelen feltámadnak és úgy passzolgatnak ,hogy nem tudok hozzászagolni se...hirtelen 2-2 és még izgulhatok. Kapusa a világ legjobbja természetesen...a legkisebb embere gól fejel a legnagyobbak között és még lehetne sorolni.
De csak sikerült túljárni az eszén ennek a betáplált unalmas nem tudom minek...
A világverő német csapatom...aki akar egy olcsó de bitang csapatot, az ezt rakja össze: [link]
Egy-két helyen még fejleszthető...pl. balra Reus és Alaba, de a többiek hibátlanok.
-
LedyGyuszi
addikt
végre vége lesz ennek a fos francia kupának, 2 döntő + 3 elődöntő elveszte, néha komédiába illő jelenetekkel...

-
MdewC
nagyúr
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Akkor az miért van, hogy 1. osztályban volt két tiszta meccsem, egy döntetlen és egy győzelem, megint sikerült bent maradni.
A többi egy rakás szaros hányás. NA? Legszívesebben beleverném a fejét a TV-be, aki ezt így elcseszte...
Ha már így is úgy is szívat a többi meccsemen mostanában, akkor legalább berakom a szivárvány összes színét a csapatba...

(#26421) HJoe35: Az évezred vicce lenne, ha azt a szerencsétlent leigazoljuk. Együtt ujjazhatnák hónapokig a nővéreket a torinói kórházban a kebab árus Khedirával, bár ha jobban belegondolok Draxler lehet egész évben... Egy sérülékeny, felkapott, de semmit nem bizonyított ígéret, semmi több. Már elnézést attól, aki lát benne valamit...

-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére

-
bucketb0b
őstag
Gyerekek kiégek
[link]
Tökéletes a zene a videóhoz úgy vélem
sírva fogok elaludni a röhögéstől assziszem -
törölt tag
-
Azog the Orc
őstag
Nem-nem

Sztem semmit sem csináltak, pusztán a kapcsolati probléma a fáziskésés tünetei ezek, amik engem szinte 65%-ban végigkísértek (rutinos vagyok a késős akadós meccsekben ) , ezért nem működik úgy semmi ahogy szokott, emberváltás össze-vissza, passz káosz, csel szökőévben, fordulás tankhajó , stb....ilyenkor borul minden
-
MdewC
nagyúr
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Az esetek nagyrészében mi is ezt kérdeztük, de egyébként igen...

A védekezésen is érzem, hogy vmi más, a közép pálya nem ér vissza, az emberváltások se jók, vmit mókolhattak, mert a taktikán nem változtattam, viszont a "szenzoraim" elég megbízhatóak. Megint trágygányoltak...

-
Azog the Orc
őstag
Ez hogy a viharba van hogy nálatok szar, nálam pedig patent 2 napja a gameplay? Máskor meg fordítva

Még véletlenül sem lehet semmi rendszert felfedezni ebben, ja persze mert teljes káosz az egész
-
bucketb0b
őstag
Hát, hogy ne legyen sok elfoglaltságuk és jusson minden másra is a hölgyeket átveszem

amúgy nem tudom mi van, de ma meg tegnap is a lövőcselt alig akarja bevenni ha messziről jön a labda (nem, nem róla
) sokszor ellövi a picsába.. egyetlen szar csel amit meg tudnék csinálni billen, de azt sem engedi ez a szutyok 
-
MdewC
nagyúr
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Na az marad...

Meg a szánalom, mert ez amit produkál a játék... Egy qrva dupla gombos beadást nem lehet megcsinálni, mert pontatlanul baxxa be a kapu elé!!!!!!!! Nagyon elszaródott a játékmenet.
Bucketb0b: Maximum a kerti partin dolgoznak, alkohollal, droggal és egyéb illegális dologgal, hölgyekkel, stb...

-
Azog the Orc
őstag
Jaa én barom benéztem
Már majdnem megijedtem hogy tényleg történik valami 
Akkor egyenlőre marad az álmodik a nyomor
más:
Ma csak 5 meccset toltam és az összes tükörsima késés mentes über faszagányos játékmenet volt!
Öcsém nem is tudom hogy volt e egyáltalán 2 nap egymás után ilyen minőségű a gamplay!
-
MdewC
nagyúr
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Ezeket csak a futhead szedte össze, a fórumozók véleménye alapján, hogy mit szeretnének.

-
marcess
senior tag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
-
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Alsó csoportban már megvolt az 1. neki 12 évesen már jöhetett a baba

mondjuk így a jó, tudod milyen fasza érzés nagyapának lenni 40 évesen?
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
szerencsére nálunk elég kevés a kihalt faj és kereskedni is elég jól lehet...

-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Nézz oda most már elég a pimaszságból
Te folyton azt csinálod ami számomra elérhetetlen 
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
reggel behúztam egyet 101k-ért..holnap jön a teszt, igaz CAM-ben...

Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Google Home/Nest
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Budget Gamer - i5-3570K / RX470 4GB / 16GB DDR3 / 256GB SSD
- PS5 dobozában (2025.09-ben vásárolt) 2 év gar, számla!
- Titan Forge Gamer - Xeon E5-2689 / RX570 4GB / 32GB DDR3 / 1TB SSD
- ThinkPad P15 Gen1 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 5000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Asztali PC , R5 3600 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 9 6900HX / 16GB DDR5 / 512GB NVMe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - MSI Mag Coreliquid A13 360 ARGB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

akkor nem kellett volna feleslegesen begyakorolnod egy nehezebb kombinációt amikor egyszerűbben is működik

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

), így aztán már nem volt elég zsetonom az Ibra projektre és mások után kellett néznem. Kis szerencsével fogtam egy SIF Giovinco-t is, aztán egy Ribery-t (még őt se próbáltam, de Reus-nak bérelt helye van a kezdőben, esetleg összedobok egy 3-4-3 Bundes csapatot).