Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
-
LOGOUT
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jegenye77
addikt
Nem értem,hogy tényleg ennyire béna vagyok?
15-4 es kapura lövés és 67%-33% os fölénnyel is kikapok 2:1 re
Kap egy tizit meg egyszer végigrohant a pályán.Persze közben recsizett mert 3x végignézte azt a két gólt
Amúgy szerintem rekordot tarthatok a kapufákból! kb 100 meccsemből olyan 200 lehet
Néha kicsit elveszi a kedvem,hogy az ilyen súlytalan semmi gólokkal is lehet nyerni.
Na mindegy.Gyakorlok tovább
csak kicsit feltuningolta az agyam 
-
Balu15
csendes tag
sziasztok!
tört edmgame verzión kívül vkinek van más ami működik normálisan?köszi
-
dvtkfan
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Pc-n kapni.......ááááááá......esélytelen....majd a Fifa16-ban...

-
LedyGyuszi
addikt
Trallla megjött Vidal pappaaaa...

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
nekem tetszett, szeretem a "történelmi" vagy kardozós (de nem 125 varázsitalos, varázslós, boszokrányos, szörnyes) játékokat, sajnos elég kevés van belőlük...
Bár most jön a FOR HONOR...

-
vegitossj7
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
1 évvel később jött ki PC-re, egyidőben a Dead Rising 3-al. Nem egy nagy eresztés, az egyik QTE szép graffal, a másik meg végtelen zombis hentelés.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
ennyit az exkluzívitásáról...

-
Vampire Bat
aktív tag
Itt a 2. meccs 2. gólja és a 3. meccs 1. és 3. gólja olyan tipikus fifa gólok.

-
Vampire Bat
aktív tag
Egy kis élménybeszámolót szeretnék tartani,ha nem gond.
2 hét kihagyás után (1 hetet nem játszottam online,csak offline,egy hetet meg kirándulni voltam) nekiálltam,hogy játszok egy kis champions shield kupát.Elég érdekesre sikeredett.

Az ellenfél csapatának neve: SKILSSS
Na mondom jóvanaztán.A csapat: ez volt
A taktika: csel+csel+csel+csel+PARK THE BUS
A cseleivel nem nagyon volt gond,általában a 2. csel után leszereltem,DE a védelem már más tészta volt.1 félidő 1 kapuralövés neki,0 nekem.
A játekosára ha ránéztem és eldőlt,akkor járt neki a szabad,ha hozzáértem körömmel,járt neki a szabad.De ha az én játékosom repült 10 métert mert fellökték,és megnézte a vakondtúrásokat közelebbről,akkor nem kaptam semmit.A 2. félidőben felébredtem,és rúgtam vagy tizet kapura (nem 30 méterekről,hanem 16-oson belülről)
71 . percben egy szép kijátszott Neymár góllal vezettem 1:0-ra
Ezután nem sokkal indította Depayt,a partjelző intett,hogy les,de mivel hang nélkül játszom(mert közben youtuben zenét hallgatok)nem vettem észre,hogy a BÍRÓ NEM FÚJT SEMMIT wtf
,ezért Neuerrel kirúgtam,(mert a sípszó után mindig elrúgom a labdát)de ellenfélnek,ezután megindult 1-2 cselet itt viszont nagyon benéztem,és rúgott egy gólt.Mondom sebaj,még meglehet.A rendes játékidő 1:1 lett.
A hosszabbítás első felében egy szöglet utáni kontrából szerzett egy tizenegyest,ami csak szabad volt,mert nem volt 16-oson belül.
Berúgta, 1:2,persze mind a 2 gólt megnézte 3xA hosszabbítás 2.felében viszont nagyon arra ment,hogy tizik legyenek,mert kihozta alvest 25 méterre,viszont se Pogba se Messi nem tudta belőni üres kapura.Aztán elkezdett cselezgetni Alvessel,elvitte a 16-osomig,mert valami csoda folytán nem lehetett szerelni,mert valami mágikus burok vette körül.Itt viszont valaki megijesztette,ezért elrúgta a labdát a kapusa a pi.ába.
Megunta,hogy nem tudok gólt rúgni,ezért inkább rúgott egy öngólt.

Tizik:
Itt viszont pofára esett,mert nyertem 5:4-re

Bocsi,hogy nagyon hosszú lett,de ezt úgy éreztem,hogy le kell írnom,mert elég érdekes meccs volt.

-
thebigK
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
gta5, vegre a sztorit vegigtoltam. Hat az elkepesztoen kibaszott zsenialis es a vilag legjobb jateka kozt helyezkedik el

-
Vampire Bat
aktív tag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
A SHADOW OF MORDOR is istenvilágkirálycsászár játék.
-
bucketb0b
őstag
válasz
pokbubi
üzenetére
Nem generálsz vele vitát, mert ez a szabály. Megpróbálom kicsit körülmagyarázni. Az utolsó játékos amolyan "semleges" játékos és ebben a tekintetben a kapus is annak számít és általában ez a kapus, mert ő van leghátul. Na már most, ehhez kell nézni az utolsó védőt, ergo: a vonalon áll 1 játékos, de a te játékosod az "utolsó" (utolsó előtti) ember előtt áll, így les.
A te helyzetedben a 11-es pont környékén álló játékos határozza meg a lesvonalat. Ha ez egy átlagos szitu lenne és a kapus lenne bent a vonalon a védő helyett akkor lesnek ítélnéd meg? Természetesen igen, mivel a védő mögött áll a te csatárod. Itt sincs másképpen hiszen a kapusra nem vonatkozik ebben a tekintetben külön szabály, ugyanolyan játékos, mint a többi. Remélem így már világosabb 
-
bucketb0b
őstag
Debrecenben hendi szagot érzek, fifa te vagy az?

(#26984) pokbubi: 2 játékosnál nincs les.
Talán ez a wikis cikk írja le a legpontosabban és legérthetőbben a jelen helyzetet."Lesnek minősül, ha a játékvezető véleménye szerint a támadásban aktívan részt vevő játékos csapattársától úgy kapja meg a labdát, hogy az átadás pillanatában közelebb van az ellenfél alapvonalához mint a labda és az utolsó előtti védőjátékos. Fontos tudni, hogy a kapus is védőjátékosnak számít. Az utolsó előtti védőjátékos pozíciója jelöli ki a lesvonalat"
-
pokbubi
tag
Sziasztok. Remélem ezt a bírót elzavarják a FIFA-tól. Nagyon elnézte az asszisztens ezt a lest.
Az elrúgás pillanata.

és már emeli is a zászlaját

további képek

-
bucketb0b
őstag
Na így év végére összeraktam már a low budget bundás csapatomat [link] [link] , kupában pár meccsen kipróbáltam őket, de a puding próbája az evés ugyebár. Na mondom játszok egy div meccset a 2. osztályban a Debrecen eurépa liga selejtezője előtt max lemaradok az első pár percről, ellenfelem a szokásos 4-3-3, elől Reus-Lewa-Aubameyang csatár trió, vagy középső csatár 2 szélsővel, ha jobban tetszik. De a többit láthatjátok, rendes volt az ellenfelem, még a kezdőrúgást is láthatom

-
ali75
aktív tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Köszönet!👍🏻👍🏻👍🏻👍
-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Jaa, persze már van PC-n is

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
kidobták pc-re is?

-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
win10 ?
mi van vele ? nekem a 7 van fent -
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
win10 miatt tudsz vele játszani?
én 2szer is kipörgettem...

-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Nincsenek lebutítva kolléga
Egyszerűen ha gyenge a kapcsolat vagy tudja mi a k.anyja okozza, akkor ezek a tünetek lesznek, magyarul játszhatatlan! 
Én már ki is kapcsoltam, tegnap 2 fél meccs, ma 2 meccs, elég is volt!
De le is szarom, ott rohadjon meg az egész tákolmány ahol van, MERTvan új függőség: RYSE OF SON ROME akkora játék mint a ház, pedig nem nagyon vagyok oda az ilyen típusú játékokért de ez brutál ott van minden téren, úgyhogy fuck off Fifa

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
2 meccsig bírtam ezt a szenvedést... le voltak butítva a játékosaim...sikerült 50%-os passzolást hozni úgy, hogy a csapatban szinte nincs 82passzolás alatti játékos és mindenki 4-5*WF...
sebességükről meg ne is beszéljünk... -
ali75
aktív tag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Chem lap nélkül vettem. Na az előző meccsen javitotta kicsit az eddigi hibáit! Gurított egy hármast!
Pink Eriksenről neked nincs tapasztalat? -
ali75
aktív tag
Üdv.!
Azog úrtól kérdezném: Milyen chem lappal használtad SIF Schürrlet? Nálam minden ziccert kihagy... Amúgy nem ő a gólfelelős hanem inkább a két szél és az érkező CM. Amúgy gyors és nagyon jól osztogat! Köszi!
-
ali75
aktív tag
Üdv.!
Valaki használta már pink Eriksent? Statok alapján komolynak néz ki! Vélemények?
-
dracox
addikt
Srácok valaki tudna arra választ adni, hogy Offline a nemzeti válogatottak játékosait valahogy ki lehet cserélni másra? Mert elég szégyen, hogy ilyen HULK-ok meg Wellington Silva-k helyett 3* csillagos szemeteket rak be az EA a brazil válogatottba, mert azért lenne választék bőven (azt értem, hogy a jelenlegi legfrissebb keretet tölti fel az EA, de azért mégis jó lenne változtatni rajta ahogy nekem tetszene
) ... Haverokkal való sörözős fifás estéken ez felszokta b*szni az agyam kegyetlenül. 
-
MdewC
nagyúr
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Nekem évek óta alap a védelem és, hogy ne kapjak gólt, még is tudok fifázni.

Bb0b:

-
bucketb0b
őstag
Bundes1 LM pozícióba kit ajánlotok? Reus az egyik kiszemeltem, de 1 volt a piacon őt meg elvitték. Ribéry egy kicsit drága számomra meg nem is található, Traoré nem igazán vált be Caligiuri sem, IF Perisic-csel szemezgetek, Schürrle ST-ben van ő is kizárva erre a posztra, van valaki aki eléggé jó? Illetve CAM pozícióban mennyire használható az alap Bruyne, vettem egy Götzet, de Mkhitaryan van még meg, neki adok pár esélyt, illetve Gündi, de ő eddig nem igazán vált be, bár hozzá értő csapat sem volt eddig előrefelé a bundes csapatomban, így lehet, hogy visszahúzták egy kicsit.
És még annyi, hogy a 16ról van valami információ magyar nyelv tekintetében? Lesz pc-n vagy nem? 15höz ugye nem volt ez a magyarítás meg nálam nem működött, de másnál is volt, hogy hol nem működött hol az online részt baszta el ami nem lenne szerencsés, mivel inkább azért venném meg. Viszont a magyarítás meg jól jönne egy rokonom miatt.
-
Azog the Orc
őstag
Na mára is rövidre sikeredett a mandátumom

2 meccs 2 fosszar játékmenet, megfűszerezve két alamizsna védő összefutós kapus nézős kapott góllal, 2 ragequit-el
Ami az elmúlt időszakban megy már felháborító MINDEN téren!
Jóccakát

-
bab1987
tag
Srácok a csalókat honnan fogom tudni felismerni? Eddig nem nagyon volt gondom ezekkel. De ma kiszenvedtem egy total silver csapat ellen egy 3-3-at. Nézem az összefoglalót a meccs végén. Meglesem amit akartam. Visszalépek a menübe. Tádáám 0-3 oda.... Hogy is van ez kéremszépen?

-
bucketb0b
őstag
Bocsi nagyon hosszú lett, próbáltam kicsit humorosra venni, hogy könnyebb legyen emészteni, aki elolvassa big respect

Na szóval gyerekek ma megint kinyílt atika tárháza futball címszóval, de a gép nem engedte, hogy elmentsem így csak egy rövid történettel szolgálhatok, videó és kép nélkül, remélem azért elhiszitek

ellenfelem: alternativa csapatnévvel, na mondom gondolom milyen lesz.. hát meg is lett, na mindegy.. össz rating 86, kék Luiz meg Silva hátul, Messi Agüero elől, gondolom pörög mindenkinek az agya kb. milyen lehet a csapat, ha megvolt a 100 chem
kis buzi majdnem gólt lőtt az 1. sprintből, de felvettem a ritmust, 5 percig uralta a meccset aztán a 43. percben ragequit 4-0 ide
- tökéletes Barca gól 1-0
- tökéletes Barca összjáték, felrúg tizi (vakóságban ez piros, de ne vegyük el a kedvét, hisz megvette a játékot, joga van retardáltkodni meg ragelni tovább, hogy mekkora szutyok ez a game, mert kijátszom a kis kék szívem csücske Luizt ott középen), Hazard odaáll, a kapust le kellett cserélni, mert úgy bevertem szegénynek, hogy innentől fogva az anyja pelenkázza
- srác szétesett, már a 3. középkezdésnél játssza el, hogy majd ő Messivel befut a kapumba 1-2 csel után
elveszem a labdát tőle, Hazard végigszalad a szélen, befelé szalad kettőt jobbra, kettőt balra meg volt verve a srác, mondom nagyképűsködök már egyet ellene érezze a törődést, nem passzolom be Lukaku, Costa páros valamelyikének, mert az úgy túl egyszerű sakk-matt szitu így rálövöm, de ez a paraszt Lukaku csak előttem sertepertél és beleér, a kapus felfelé ugrik a labda lent becsorog
na itt már tudtam, hogy ma a babkonzervből finom csirke melle húsát eszünk vacsorára
- természetesen nem maradhat el a Messi szóló középen most váratlant húzott a srác, passzolni akart csak Agüero a másik irányba szaladt (nem meglepő, nincsenek ezek hozzászokva a passzhoz) jön a kontrám szélen Sterling átlépi a mach2-t, megnyalja a 3-t alulról, kapus kijön kettőt félreléptem, megtoltam mellette a labdát és 4-0de ez a szutyok gép nem engedi, hogy visszajátsszam, mert ugye nincs highlights, falusi mastercard kid kilép, mert miért ne a gép ellene ne csaljon meccset, ami még igaz is lehetne 1 gólomnál, de a többi kijátszott, balfasz védekezésből adódott, középen esélyem sem volt egész meccsen, mert Luiz és Silva úgy gangbangelték Lukakut, hogy az ijedtében kifehéredett és kopasz lett na mindegy..

remélem azért fantáziátok van, így nagyjából megvannak a gólok
csak ennyit akartam, mára leteszem a fifat szerintem, megvolt a kiégés, hogy képesek emberek ilyen csapatokkal így játszani, én 5x próbáltam ki Messit mikor ingyenes volt, lőttem vele a bbva keretemmel (amiben nem Neymarok szaladgálnak, hanem a szokásos tőlem megszokott low budget /Perez, J. Rodriguez, Susaeta, Vela pl.
/ ) és lőttem vele 10-13 gólt..
ezek meg helyzetig nem jutnának a sprintsebessége nélkül kb. na mindegy.. még az lehet, hogy ezek törött kézzel játszanak és 1 kézzel azért szar a kontrollert irányítani mindkét oldalán, úgy viszont le a kalappal előttük, így meg.. le a süllyesztőbe velük inkább
na további jónapot!
-
Azog the Orc
őstag
válasz
bucketb0b
üzenetére
Az a nagy szégyen hogy már a 90% a védekezős kontrát játssza mert azt támogatja legjobban a játék, backeljünk 9 emberrel majd megindítunk 1-2-t az elég támadni, csak a védekezünk, nehogy gólt kapjunk mert nem tudunk fifázni!
Semmi egyéni elképzelésük nincs csak a futball és a játék tördelése, kizártnak tartom hogy ezt valaki élvezze!!!
Azt sem tudják hogyan kéne hozzákezdeni a felállt védelem elleni támadásépítéshez! -
Azog the Orc
őstag
Most szerettem volna egy meccset játszani meló után, DE NEM LEHET BMEG!!!

Ha rövidet passzolok a legtávolabbinak bombázza, ha kurva hosszan akarok indítani akkor belepöcköl, ha fake shot-al akarom átvenni akkor elgurul előtte bugosan és csak lefagyva totyorog, ha lelesem a passzt és beállok a passzsávba akkor nem érzékeli a labdát a játékos hanem elpattan róla bugosan teljesen unreal módon!!!Köszi jó játékot paraszt!!!

3.napja egy ki@szott szégyen amilyen szintet képvisel a játékmenet!!!
-
Azog the Orc
őstag
(#26953) evibly:
Ez egy korrekt HSZ +1 érte

(#26955) bucketb0b :
Úgy ahogy mondod, a 16-ban is jelen lesz valami kapaszkodó a fogyatékosoknak amivel gólt tudnak szerezni alapszintű Fifa tudás hiányában is, muszáj mert valamivel játék előtt kell tartani a droidot, ha mindig csak veszít és nehéznek érzi a játékot akkor otthagyja, ezt pedig az EA nem engedheti

-
bucketb0b
őstag
válasz
evibly
üzenetére
4-3-3 Reus-Götze-Abume.. csak a szokásos, az nem játék, hogy 60méteres keresztlabdákat veregetnek előre 90% pontossággal, mert a védelem még asszisztál is mellé. Aki használja alapból egy patkány lehet, tudván azt, hogy a játék erre jelentősen rásegít. Megnézném valóságban ezek hányszor tudnának meccsen gólt lőni! nem nyerni meg pontot menteni az ilyenekből. Persze a sima lapos passz ami a foci alapja az nem megy nekik és még becsalja a gép, hogy ellenük se tudj így játszani, szépen laposan, mert seggre ülnének, hogy mi az a foci.. az a baj, hogy szerintem ez jelen lesz a 16ban is. Egyébként azt vettem észre, hogy szinte csak 1 felállásban jönnek ellenem az pedig a 4-3-3 különböző fajai, de az alap ugyanaz, basszuk fel a szélre a labdát majd mellel átveszi, nyer 35 méter előnyt 3 méteren csak az átvétellel aztán befut a kapuba. Ha valaki esetleg 3-5-2 4-4-2 felállásban játszik ott már valami sunyiság van, az illető lehet, hogy tud játszani

a többi felállás nem feltétlenül kedvez a szélsők reptetésének véleményem szerint. Tisztelet a kivételnek, nem kell azoknak magukra venni akikre ez nem igaz, de aki ezt használja alaptaktikaként, hogy veregeti előre az nyugodtan vegye csak magára és öltözködjön, mert hideg lesz Szibériában a száműzetése után![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
aztán megy a rape osztó icemedve brigád és a buttholet megrakja egy kicsit
-
evibly
senior tag
Szó volt róla nemrég, hogy mostanában csak kevesen írunk a fórumban és mi van a többiekkel. Nos, egy ideje read only módban vagyok, figyelem a beszámolólat és az offline kupák, illetve szezon lejátszásával foglaltam el magam, mert nem volt sok időm, és nem éreztem a kényszert online meccsekhez.
Eddig a hétig, amikor az orosz/portugál ligás kupát megpróbáltam - bár ne tettem volna.
Néha eltűnődtem, hogy valamennyire, egy kicsit mégiscsak túlzás az a sok szar, amit leírtok, de kijelenthetem,hogy nem, totál igaz, ez a cucc most így egy hulladék. És el is mondom, hogy miért.
Két összetevője van:
- szar, laggos meccsek, ahol nem lehet passzolni
- az idióta ellenfelek, akik ezt kihasználva egyszerűen nem passzolnak, hanem hosszúkat indítanak, vagy sprintelnek.
És ez a helyzet, hogy e két elemből utóbbi a végtelenül szomorú, olyannyira, hogy több meccs után egyetlen egy olyan meccsem sem volt, ahol normális, értelmes focit játszott volna bárki. Néha nyertem, de csak akkor, ha én is vettem egy levegőt és elkezdtem rohanni Doumbiával, vagy valamelyik másik jó képességűvel. A statisztikák is világosak voltak a meccsek után: nálam rakás helyzet, kapura lövés, labdatartás, amott két helyzet, két gól.
Eddig ez ennyire nem volt durva sztem, vagy lehet, h csak elszoktam tőle, nem tudom.
Igen, jöhet az a vélemény, hogy miért ne használnák ki a lehetőséget, persze, szíve joga, De hogy az ilyen ember egy utolsó kis pondró, abban biztos vagyok. Én ehhez nem is asszisztálok többet, maradok az offline világban, az pont elég lesz szeptemberig.
(Tudom, h ezt sokszor kiveséztétek az utóbbi időben, de úgy gondoltam, hogy hasznos lehet egy olyan beszámoló, ami friss szemmel nézi ezt a rakás fost...)
-
Blashe
aktív tag
PS4-re hol tudom a legolcsóbban előrendelni a fifa 16 -ot ? előre is köszi.
-
MdewC
nagyúr
-
MdewC
nagyúr
Az mióta kapus "fícsör", hogy 1-0-ás vezetésnél 1 v 1-ben futok a kapus felé SIF Viperával, a kapust kihívják és úgy szerel 25 méterre a kaputól, hogy elfekszik a játékosom előtt és kézzel üti el a labdát, ami átcsorog a felfutó CDM-jeim mellett az ellenfél csatárához, aki végigsprintel és így kapok kontra gólt?
Remélem élve születik a reggelei szara annak, akinek ehhez köze volt és megőszül a látványtól. De most komolyan.

-
LedyGyuszi
addikt
kiégtem mára... TOTS Alex Meier 4et vágott, teljesen mindegy a 2*-os WF vagy az 59-es acceleration...

-
dracox
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ma este már kereste az egyik gyereket aki 4millió coint árult a csoportban
vicc -
Latin Lavor
csendes tag
válasz
bucketb0b
üzenetére
Háát lehet akkor megrpóbálom a hamvaiból felhozni... mert a kroos,hernandez,rodrigo,lukaku,callejon,pepe,varane,inigo,casilla tengelyt megkéne tartanom....de van 4,5,6 lejárt szerződésüm is... no meg vagy 6-10 bronz aljja..... no meg 8-10e coinom...bár lehet eladom őket és nekilátok egy másik ligából kezdeni valamit...egy uj azzurával pl.
kösszii..
-
bucketb0b
őstag
válasz
Latin Lavor
üzenetére
Ezért felesleges előröl kezdeni szerintem, nincs annyi játékosod, hogy offline megold semi-pro szinten full össze vissza csapattal? Aztán azokból meg rakod be a "nagy" csapatba a szerződéseket és folyamatba cseréled ki a játékosokat. 4. osztályt nem feltétlenül érdemes eldobni meg a játékosokat csak azért, mert nincs szerződésed. Valahogy matekozd ki szerintem.

(#26944) Azog the Orc: ameddig mi nem halljuk addig igen.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Fenomenális.

-
-
bucketb0b
őstag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
"Hiába teszek közzé képet, nem jeleníti meg"
"Most már okés, valamit mókoltál"
tedd le a kábszit, még nem késő
nem elcsalt gólok azok csak a sárkánnyal való hadakozás közben össze vissza tekergeted a gombát a joy-on 
-
bucketb0b
őstag
1 főcsapat legyen az elején meg 1 csere amivel fitnessben tartod mind a két csapatod, ezután mindig arra törekedj, hogy szerződésed legyen elegendő és inkább a könnyen behúzható offline divre menj az elején, ebből könnyen pénzt tudsz szerezni amivel már az online is könnyebb, hiszen később kigazdálkodod magadnak már a szerződésre valót. Én mostanában bár már megvannak a csapataim, az edzőket veszem meg. max. 50% pluszt hozhat ha sok edzőt veszel, de talán meg is éri. 1 edző ára (+3% negot.) kb. 700-1000 coin, veszel 10db-t 1 offline divből kb. és 28 helyett 42 lesz a játékos szerződése.
(#26936) Azog the Orc: azért kapcsolom hozzád, mert behaluzol dolgokat
azon sem lepődnék meg ha miközben gépeltél űrháborút indítottál a pokémonok ellen 
-
vegitossj7
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
[link] Ezt üzenem.
-
thebigK
addikt
válasz
Latin Lavor
üzenetére
Offline divizio, offline kupa farmolasa, kereskedes a jatekosokkal (regen jobb volt...) es lesz ott penz

A pakkokat meg felejtsd el, penzkidobas
-
Latin Lavor
csendes tag
Üdv jónép!
én nemrég kezdem ezt az UT-t és most a 4.ligában szenvedek online..és az istenért sem tudok 400pontoknál többet összekaparni meccsenként...ami vajmi kevés,főleg mert a csapatom emberkéimnek a szerződése hol itt hol ott jár le...ha meg elköltöm hosszabításra a transzferekkel akkor meg pízem nincs....nem jó ez így...
Hgoy a francba tudok több pízhez jutni??vagy ez normális és előbb utóbb elfogynak a emberkék...most még akad egykét jó plusz nyavadt..de kárcsúúúú... ha meg packot veszek abba van 3 szerződés,meg 2-3 játékoska de ha nem illenek a csapatba,akkor meg jóráfaragtam a goldpakkaaaa.....játékost venni meg drágaszág... ilyenkor jön egy reset??!! vagy mi a dög?
Előre isköszi...az infókat...lehet kicsit kusza voltam...
-
dvtkfan
senior tag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
TrollFoci...TrollFoci mindenhol...amúgy a kábszi valóban rossz...

-
bucketb0b
őstag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
A kábszi rossz kisfiam

-
Azog the Orc
őstag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Most már okés, valamit mókoltál

-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére

Hiába teszek közzé képet, nem jeleníti meg

Jól van fiam, ülj le egyes!

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
már rájöttem...

nem egyszerű megszokni...
-
bucketb0b
őstag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
be kell állítani az adminnak az oldal beállításoknál, hogy ki posztolhat meg egyebek.
-
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Miért nem tudsz posztolni vagy mi?

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
ütős, csak vmi biztos állítani kell...majd belejövök...

-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Pedig ütős

-
thebigK
addikt
válasz
bucketb0b
üzenetére
Ha mondanivalo, akkor Day. Ha pedig beteg rimek, akkor Mikee Mykanic, Funk, BSW vagy a nagy kedvencem, Süti
Meg persze WU, Lil Jon, Wiz Khalifa, NWA, MOP, es meg sorolhatnam...Belajkoltam az fb oldalt, az a messirooneypace kep az nagy kedvenc, azt a masik oldalra ki is raktam

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
már csak azt kellene kitalálnom, hogyan tudom a képet, amit küldtél kitenni az oldalra...

-
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Jól sikerültek az első képek, az a pacebusters büntet, de nem csak ott a pályán is

(#26920) LedyGyuszi: ps?
egy ilyen troll oldalhoz a paint dukál 
-
LedyGyuszi
addikt
Üdv Urak!
Elindult az oldal, jöhetnek a javaslatok...

FIFA Trolls -
bucketb0b
őstag
válasz
thebigK
üzenetére
Ami jó az jó, ami szar az szar, el kell ismerni
nekem is vannak kedvenc előadóimtól rossz számok, de ami nem jó az nem jó
ez a báttya meg nénnye is ilyen lett, mondjuk egy "eredeti" kaliberű szám már más tészta. 
(#26915) LendvaiFeri1: szerintem attól még külön lehet választani a kettőt

ha már offolunk offoljunk rendesen
na szóval nem vitát akarok gerjeszteni, DE én nem az előadót nézem, mint embert pl. hanem a mondanivalót, az alapot úgy mindent. És igen, hallgatok Bustat, hallgatok Killakikittet, Tkydet, Denizt, Hősöket, mindent ami jó. Nem kötöm előadóhoz.
Awful, Fülke sorolhatnám még
1 előadó van jelenleg akinek ha a nevét meghallom megőrülök az idegtől. Zsüsztin Bieber, illetve a hasonló félrenyalt fiúbandák 
-
Azog the Orc
őstag
Akkor a mai nap is lezárva elfogadható játékmenet hiányában!

Hogy rohadnának már meg a szarjukkal együtt!
Ez bmeg hihetetlen hogy valami mindig hibázdik ezzel a mocsokkal, az a 20% amikor minden negatívumtól mentes az meg édes kevés
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Aki buktával vegyül, annak nagy önbecsülése nem nagyon van. De mind1, ne menjünk ebbe bele.
-
Azog the Orc
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Most mi vaan?
Mi baj van velük tök jóók 
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Azog the Orc
üzenetére
ak26?

-
Azog the Orc
őstag
Nem tudom mi értelme van annak hogy beállunk a kapu elő 10-en park the bus-ba és csak védekezünk, az nem baj ha nem tudunk egy épkézláb támadást vezetni, de védekezünk ez a lényeg

Igazi anti-futball, futball gyilkosok, minek játszik ha ennyire beszari, ha ennyire fél hogy gólt kap
-
thebigK
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
imadomna magyar rappet, de ez az ak26 battya szam kiakaszto

-
jegenye77
addikt

Kipróbálom. Remélem lesz mit felvenni
-
thebigK
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
Neeee csak ezt a zenet ne

Munkatarsam vmelyik nap.egesz nap ezzel huzta az agyamat
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc
üzenetére
fasza... akkor marad Effe...
bár lehet kap egy esélyt + 3 PHY lappal...de pont azt néztem, hogy nincsenek olyan nagy változások a statjaiban... 
-
Azog the Orc
őstag
Na rámentem erre a török offline kupára, eredmény a pakkból: az univerzum védelmének alapköve HUTH

Legalább a fogyóeszközök használhatók
-
LendvaiFeri1
veterán
-
-
bucketb0b
őstag
válasz
Azog the Orc
üzenetére
tudom én azt pontosan egyébként

-
bucketb0b
őstag
válasz
jegenye77
üzenetére
Elvileg van a meccs végén egy "match highlights" opció, ott benne vannak a gólok, kapufák, nagyobb helyzetek, de nem mindig. Ha teheted akkor inkább az egész meccset rögzítsd ami alapból hangulatosabbá teszi a videót. Ehhez tudom ajánlani a mirillis action programot, nálam tökéletesen működik, kevés helyet foglal a nyersanyag és nem terheli a gépet a rögzítés alatt.
(#26896) LendvaiFeri1: még mindig gyökér, semmi sem változott. A videót nem láttam, alapjáraton indultam ki belőle

(#26897) LedyGyuszi: ellenem 2x jött pink Gündi, semmivel sem volt veszélyesebb, mint egy alap Rooney pl. bár aki csak 35ről való veregetésre használja.. lehet ezért volt könnyű megfogni, ja ebből az egyik magyar volt.. csak, hogy öregbítse kicsiny hazánk hírnevét

(#26900) Azog the Orc: nincs még korai a karácsonyi zene hallgatásához?
vagy már a Jézuskához fohászkodsz, hogy ne legyen elcsalt a meccs? 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Programozás topic
- Konzol Screenshot
- Vicces képek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

csak kicsit feltuningolta az agyam

A te helyzetedben a 11-es pont környékén álló játékos határozza meg a lesvonalat. Ha ez egy átlagos szitu lenne és a kapus lenne bent a vonalon a védő helyett akkor lesnek ítélnéd meg? Természetesen igen, mivel a védő mögött áll a te csatárod. Itt sincs másképpen hiszen a kapusra nem vonatkozik ebben a tekintetben külön szabály, ugyanolyan játékos, mint a többi. Remélem így már világosabb