- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
-
LOGOUT
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
P. úr
tag
válasz
argentin27
üzenetére
És akkor ki fog itt nekünk őrjöngeni?

-
tigomigocika
senior tag
Bocsi de ezt nem tudtam kihagyni...tuti ellőtte már valaki de akkor is

juhééjjippíííáájjjj -
zsoltirte
aktív tag
válasz
argentin27
üzenetére

úgyse adod el

-
tigomigocika
senior tag
válasz
argentin27
üzenetére

annyira jó, hogy nem vagyok egyedül ilyen és ehhez hasonló kirohanásokkal

-
argentin27
senior tag
És eljött a pillanat hogy most listázom az összes játékosomat és eladom a picsába ezt a futball játéknak nevezett kergebírka futkosós, teljesen idiótára sikeredett kiadást!!!
ELADÓVÁ VÁLT EGY FIFA 15 PC (játék) coin-okkal együtt!!!
A coin mennyiségét később közlöm!
-
HoReSz1975
őstag
Most azért ez már durva, a második online meccsem kaptam egy gólt és pont löttem volna az egyenlítő gólt, majd ő kilépett és neki adta meg, hogy ő nyert 0:1 -re

most akkor nem orvosolták ezt a szart

-
Pacos
tag
válasz
tigomigocika
üzenetére
Azt tudom.Mármint a védekezést.
Én mindig JÁTSZOTTAM a fifát, nem a hibáira alapoztam. 
-
argentin27
senior tag
Tök jó hogy a next-gen kapusok ziccerek százait fogják de amikor az ellen ellövi 40-ről és a kapus bevédi na akkor menjen a qrva anyjába a next-gen!!!
Meg amikor 1-1-nél a 92.percben egy büntetőnél elesik Sessegnon !!!
-
ferni
őstag
no tegnap volt időm bőven játszani és majdnem vmi hasonlót össze is hoztam, mint amit múltkor linkeltem, de végül nem az a Sandro-Onuoha-Caulker irányba mentem el, mert nagyon úgy érzem, hogy kell a VKP posztra a Low-High workrates ember csak abból ugyebár nem sok van... kb alig... és még összhangilag is jó legyen... szóval de Jong lett belőle és lett egy (majdnem) ilyen: [link]
miután megvettem a Depay-Wijnaldum duót elkezdtem ezzel játszogatni, de még Guardadoval balhátvédben...
csak hát ő vele nem voltam teljesen megelégedve... sose volt a helyén és emiatt el volt csúszva elég sokszor a védekezésem... és hát szerencsémre volt még egy játékos, aki passzolt a csapatba, Emanuelson, csak hát ő meg 14kba kerül...
...
szóval tegnap egész nap ráspóroltam és nap végére össze is jött rá a pénz és liciten megvettem 13k-ért
2 meccset toltam is vele, sokkal stabilabb is lett a csapat, ahogy láttam
szóval így állok jelenleg, most majd lehet elkezdek spórolni vagy Handanovicra (bár jó Marchetti is) vagy Chiellinire.meg még De Rossit is megnézem hátha jó lenne CDMbe, de ő neki már Med-High workrateje van.
ja és Depay adja rendesen, nekem bejött eddig

amúgy tök jó, hogy így a Fifa 15 elején hozzászoktatom magam az 5 skilles támadókhoz, azt majd később, ha nem lesznek meg majd szenvedni fogok nélkülük...

-
Pacos
tag
Kipróbáltam online(season) a játékot, de vmi nagyon nem kóser...
Az ellenfeleim FUTNAK, LEFUTNAK. Az enyéim nem, pedig nyomom a gombot! Így olyan Bivalybasznád-Real Madrid hatású az egész... -
argentin27
senior tag
Azt nem tudja valaki hogy mi a qrva anyjáért szaladnak elé néha a játékosok a labdás ember elől???
Nagyon idegesítő hogy magától elszalad a picsába!!!! -
zsolti96
csendes tag
Valaki nemtud a bundesligabol jo jatejosokat akikkel lehet lovoldizni jól akár messzebről is?
-
zsoltirte
aktív tag
Ez az Xbox Legenda Esély mekkora egy puki csomag. 8 cucc, 1 arany, 1 ritka.

-
Chereiose
addikt
Alaklul a Realom
Már megvan Navas, Isco, Varane, Arbeola, Illara, (Hernandezt eladtam mert szar volt), viszont innentől jönnek a húzósabbak
Szóval nem hiszem, hogy teljes Real lesz 
-
Dinter
addikt
Szabit már csak skillgameben lehet gyakorolni?
-
almos94
aktív tag
Üdv.
Még csak a demóval tudtam játszani, ezért nem próbáltam ki az összes jobb csapatot. Kit ajánlotok egy Fifa 15 X360 bajnokságban? Realra gondoltam (CR,Bale,James stb miatt). Offline az egész 1v1. Van nagyon OP csapat? -
Dinter
addikt
válasz
losilee1337
üzenetére
Belépsz a Squadba, Y, és ott tudod megosztani.
-
losilee1337
aktív tag
Üdv van valami trükk hogy kell megosztani a 100% os össszhangot amenedzser feladatoknál mert éc facebookon és twiteren is megosztottam,de nem adja meg már csak az hiányzik ps4

-
deszkaúr
tag
válasz
argentin27
üzenetére
sőt az egyéni emberre szabott utasításokat is minden meccs előtt alatt állítgatni kell vagy marad
-default- az is
más: egy furcsaságot vettem észre, minden meccs első félidejében balról jobbra támadok
akár otthon akár idegenben játszom
14ben nem így volt
nektek mi a tapasztalat?
vagy így csak jobbos (balos) ellenfelek közül jön az ellen?
akkor az 50% rotálás 
de lehet hogy nem jól gondolom
-
bab1987
tag
Sziasztok!
Ultimatben h lehet szines kártyákat szerezni? Levertem a hét csapatát minden szinten (profi, world class, legendary) és nem változott semmi. Hogyan működik ez?
Másik kérdésem a bonuszokat h lehet használni? Nem találom sehol hogy lehet aktiválni.
Előre is köszi a válaszokat.
-
argentin27
senior tag
Na végre rájöttem mi a gondom, hogy minden meccsen máshogy játszik a csapatom, csak csodálkozom hogy ezek mi a lószart csinálnak!
A megoldás az hogy az egyéni taktikát nem elég beállítani meccs előtt hanem ingame is le kell állítani a játékot és kiválasztani a custom tactic-ot! Mert különben hiába állítottad be a meccs előtt akkor is a default-al indít!Szenzációs hogy azzal kel kezdeni a meccset hogy leállít!
-
-
tojaaji
aktív tag
Ki hányadik osztályba van?
-
Dinter
addikt
A "Top Squad" leaderboards egyébként mit takar? -
Kalos7
tag
Tervezem hogy megveszem eredetiben a fifát csakis azért hogy tudjak online-on játszani....
Erre meg gamer pc-men nem tudok játszani mert konzollal játszanak többen és nem pc-en.
Tudom hogy karral jobb játszani mint billentyűzettel mert nekem is xbox kar van.
Most akkor vegyek ps4-t 110k-ért?
Dinter:
Tudom hogy ég és föld a különbség ha nem gép ellen játszok.
Mert anno 2010-ben amikor még ***** verzióval is lehetett online-on játszani rengeteg bajnokságban voltam.
Sőt még klán szinten is nyomtam mirc-en
De érted mi a problémám. ...
-
Kalos7
tag
Komolyan nem lehet pc-vel konzolosok ellen játszani online-on??????
Ennek a szivatáson kívül semmi értelme....
Mivel játszanak többen fifával? -
argentin27
senior tag
válasz
zsoltirte
üzenetére
Köszönet a válaszokért!

Egyenlőre Radu és Konko az ideiglenes megoldás.zsoltirte:
Nekem is ugyan az a támadósorom mint neked csak, még megvan KTK-ba Giovinco is!
A 2 KVK nálam Medel és De jong egyenlőre és a 2 KH Castan és Juan Jesus
Ahogy jön zsé úgy veszek bele jobb embereket. -
Dinter
addikt
Ki hol kereskedik? (PC) Webapp vagy ingame?
-
zsoltirte
aktív tag
válasz
argentin27
üzenetére
Pont ugyanígy játszok most, mint te, így a tegnapi (#2407) kommentben lévő felállást ajánlom neked is. Annyit még hozzátennék, hogy Inisgne is mehet a csapatba. Igazából még nincs meg fixen, hogy a 3 Napoli KTK közül ki lesz a kezdő(Hamsik fix). Roma CDM vonalat is ajánlom oda + vannak jó védőik is.
-
bobooo
addikt
Mért van az, hogy megcsináltam az UT-t Xbox One-on, majd kiléptem, ugyanezzel az acc-al beléptem az easports.com-on, de a WebApp azt írja, hogy bevagyok jelentkezve máshol ?!

-
MdewC
nagyúr
válasz
argentin27
üzenetére
Abszolút, eddig nem csalódtam bennük!

Jók!
(Konko és De Sciglio)
LB: Holebas
(Armerot tegnap adtem el 35K-ért, de nagyon szuper. Azért adtam el, mert jött Grízgombóc és Evrat túl lassúnak gondoltam, mert amúgy kellett volna az összhang miatt, ezért jött Klisé!) 

-
IntelKiller7
nagyúr
Ha minden igaz, a jövő héten egy Ronaldo és Messinél is jobb játékos kerül a játékba

-
dracox
addikt
válasz
argentin27
üzenetére
Bocs benéztem egy kicsit

-
bobooo
addikt
válasz
argentin27
üzenetére
Ashley Cole és Maicon?
-
dracox
addikt
válasz
argentin27
üzenetére
LW-be El Shaarawy??
-
argentin27
senior tag
Hali!
Seria A-ba kkiket ajánlotok RB és LB posztra ???
Akik nem horror árban vannak.Ez a Konko és De Sciglio vállalható?
-
Kalos7
tag
Fifa 15-ben lesznek vannak online bajnokságok ahol lehet mások ellen is játszani?
-
LendvaiFeri1
veterán
Honnan a retekből szerszel ilyen videókat... :dddd

-
saltanus
aktív tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
ertem koszi...
-
saltanus
aktív tag
sziasztok
mi ez a fincncial takeover (egy taska penz) 1000 fifa pontba kerul? igaz career alat irja.
es ez a season win? 750 ponter? -
argentin27
senior tag
Most letoltam pár meccset a 4-2-3-1-ben és nagyon tetszik, nem észleltem hogy a 2 KVK között nagy lenne az űr, a cs.szélessége 40-re van állítva, így középen zárnak!
A 3 KTK nagyon kedves a gyors kontráknál és a sok rövidpasszos játéknál a 16-os előtt ,l jól ki lehet ugratni a CS-t ! És ugye a rövid passzokat nagyon adja a 15!
Tetszik hogy olyan fél széesen van a 2 szélső KTK,, nem teljesen szélen hanem közelebb a kapuhoz és a 16-os sarkához!Ja és ha a 3 KTK legalább 4-es skiller akkor az igazán hatékony!
-
argentin27
senior tag
Huhúúú!
Na most egy nagy meccset játszottam!
Az ellen megszerezte a vezetést a 10.percben egy szabadrúgás legurításból és utána "park the bus".
az az egyetlen kapuralövése volt a meccsen, de hozzáteszem nem volt rossz spíler, jól védekezett és ügyesen ment a labdás emberrel!
Egész meccsen nyomtat, 17 kapuralövésem volt ebből kb 8 ziccer, volt kapufa, kapus, mellé minden.
Az ellen kitartóan védekezett, de a 89.percben jött Vargas egy indításból a 16-os-ról kilőtte a pókhálót, de ami a legszebb hogy a 90. percben egy magas szöktetéssel beraktam a védők mögé a zsugát és jött Vargas és csavart a hosszúba!Ami érdekes volt hogy a játékosok és a közönség a győztes gólnál a 90.percben sokkal jobban örültek mint pl 4-0-nál, eszméletlen hangorkán és a játékokok is mintha VB-t nyertek volna!!!
-
Zsohi
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Egyik se lesz megfelelő. A dupla VKP-s felállások egyszerűen hibásak a játékban, mind a két játékos inkább a pálya széle felé fog helyezkedni mintsem középen, így átjáróházzá varázsolva a térfeled. Szóval én azt mondom 4-1-2-1-2, vagy 4-3-3/2 ami passzol az idei játék mechanizmushoz.
-
anthroxxx
csendes tag
Valaki tudna ajánlani BPL csapatba balszélre valakit, most young van de ne ma legjobb

-
argentin27
senior tag
-
drk88
senior tag
Az miért van, hogy amikor összerak az ellenféllel akkor beállitok minden taktikát meg h ki h mozogjon mire belépek a játékba elfelejti, ujra kell állitani középkezdés után....
-
petya1985
tag
valaki nem segítene?!
nincs valami megoldás,hogy a demo-t ki tudjam billel próbálni? pl,hogy a teljes verzióból bemásolok a demohoz fájlokat???
csak mert nekem a customizer nem indul el,hiába tettem fel...:S
-
Chereiose
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Most 5 ezerèrt árulom.
-
argentin27
senior tag
Na rájöttem hogy ebben a pacewhore Fifa 15-ben nem állja meg a helyét számomra a 3-5-2 felállás!
Kár mert a 14-ben ez brutálisan jó volt nekem!Most a 4-2-2-2-t és a 4-2-3-1-t szeretném kipróbálni.
Valakinek esetleg tapasztalata , meglátása ezekről?
Előnyeik és hátrányaik???MdewC:
Amúgy igazad volt a védekezéssel kapcsolatban:
Ha nyomva tartom bal ravaszt LT és úgy nyomom a szerelést akkor sokkal-sokkal hatékonyabban szerel!!!
-
Chereiose
addikt
Ha szerződés nélkül teszem fel pl Chicharitot, akkor nem fogják megvenni? Már másodjára listázom és semmi...
-
Stylerr
addikt
Bocs a duplapostért, de szerintem ez komédia: 2-1re kikapok, a 90. percben rúgja a gólt, következő meccs 2-2re végződik, a 90. percben egyenlít, most pedig 5-4, a 90. percben lövi be a győztes gólt, úgy, hogy 2-4re vezettem. Na ez mi? Komolyan, mintha direkt szopatna a játék.. Idegőrlő!
-
Stylerr
addikt
Hihetetlen, 1 góllal kapok ki, 90. percben egyenlít... Nagyon nem megy nekem ez a védekezés.
-
zsoltirte
aktív tag
De Rossi, Pjanic és Nainggolan is nagyon jó. Strootmant még nem próbáltam, de az már biztos, hogy a Roma középpályát nagyon eltalálták. Ha már Roma, akkor Totti. Hát nálam sajnos elég gyengén muzsikált egyedüli csatárként, pedig látok benne fantáziát a 40 PAC ellenére is. Majd arra kell kitalálni valamit. Lehet megy CAM-ba.

Napok óta nem kaptam középkezdéses gólt, pedig majdnem mindenki bepróbálkozik legalább egyszer. Lehet azért, mert mindig van legalább egy bitang CDM a csapatban vagy csak simán jobban megy a védekezés. Amúgy azt csinálom, hogy középkezdés előtt megkeresem és kissé hátrébb helyezkedem vele a kezdőkörtől. Így megszűnik a légüres tér a védelem előtt és vagy elszedem tőle a bogyót egyedül/társakkal vagy kitolom a szélre.
Mertens néha nagyon jó, néha meg nem igazán jó. Még annyira nem éreztem rá a csapatra, de azért lehet velük menni. Hamsik és Higuain viszont még mindig szuper.
-
Dinter
addikt
Szokásos sztori: erősebb csapat, jobban játszok, szar gólokkal nyer/X-szel

-
zsoltirte
aktív tag
válasz
tigomigocika
üzenetére
Nem. Aki tud focizni az nyer. Simán a pace és a szlalom kevés. Lehetnek sikeres meccsek, de hosszabb távon több kell hozzá szerintem.
más
----------
Csak összeraktam a Napoli támadósort + Roma KVK
6. osztályban eddig 4-0-1 az arány, ami szerintem nem rossz.Uccsó meccs, igaz 2-0 állás és 8-0s kapura lövés után kilépett az ellen, de akkor is.

-
MdewC
nagyúr
válasz
tigomigocika
üzenetére
Az egy nagy előny, de sztem a védekezést ne felejtsük ki, mert ha az megy, az elég nagy segítség, sztem az a legjobb, ha változatosan játszik vki. Néha a szélen, vagy rövidpasszal, néha kontra, néha 1v1 szlalom, így kiszámíthatatlanabb, könnyebb meglepetést okozni. De egy fejes vagy talált szöglet is jól jön néha.
Így a játékélmény is megmarad.
(amúgy csak tréfálkozni akartam azzal, hogy végigszalad a védővel, de látom ez most nem ül, mert idegesítő lehet az elfutás, de talán csak szokni kell.)
-
zsoltirte
aktív tag
Kellett egy Ezüst és egy Német csapat, így összeraktam egy ezüst német csapatot.
Két offline meccset nyomtam velük éjjel profin. Egy gőzelem és egy vereség. Sajna Bayern kemény diónak bizonyult, mert Robbent egyszerűen a védőim nem tudták tartani (3 kapura lövés 2 gól), a kapus meg hát ezüst. Ti hogyan fejlesztenétek? Online kupába ezzel lehet csapatni? Kissé félek, hogy tavalyhoz hasonlóan idén is minden ezüst és bronz ellenfél 90 paces gyökerekkel lesz tele és csak futkároznak a pályán. Szóval aki játszott már ezüst és bronz kupát online írhatna pár tapasztalatot 
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Projektor topic
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kátyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP RTX 3080 10GB GDDR6X 320bit videokártya
- Asztali PC , R7 5700 , RTX 3070 Ti , 24GB DDR4 , 1TB NVME
- Ram bazár DDR3 (4GB/2GB)
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Én mindig JÁTSZOTTAM a fifát, nem a hibáira alapoztam.

Már megvan Navas, Isco, Varane, Arbeola, Illara, (Hernandezt eladtam mert szar volt), viszont innentől jönnek a húzósabbak

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)