Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucketb0b
őstag
válasz
lukaszp
üzenetére
Erről szól a 15, ívelgesd a labdát, mert halálpontos a passz és a labdakezelés is majd szaladj és verd be Ibarboval, Remyvel meg a tököm tudja még kivel. Az, hogy valaki középpályától nem tud feljönni passzal az vicc, de a 70 méteres keresztlabdák azok mennek. Minden kis taknyosnak legyen sikerélménye. Rendesen sírógörcsöt kapok mikor 5 méterre van a 2 játékosa egymástól, de ő az ívelt labdát választja, mert mást nem tanult meg használni, de a játék partner ebben.
-
Djmarko
tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani 300e-ért egy ütős csapatot? 4-3-3 felállású kéne.
-
bucketb0b
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Az egy másik kor volt, védekezésre nem fordítottak annyit. Nem akarom lebecsülni őket, mert nagyszerű focisták voltak Peléék is csak más volt teljesen akkor a foci, most lehet félpályán egy gyilkos CDM úgy felrúgja a 4. percben, hogy többet a cselre sem gondol. Egyébként is felesleges ezen vitázni, egyértelmű, hogy Raúl a best
Ettől függetlenül válogatott szinten nincs rossz csapata sem Argentínának sem Portugáliának, bár egy fecske nem csinál nyarat. -
Rypejakten
addikt
én mondjuk ezt a Pelé-hypeot sem értem, lőtt ezer gólt Brazíliában, meg carryzte a brazil válogatottat, 3 VB meg miegymás. értemén, hogy jól nyomta, de az elfogultságot nélkülözve kérdezném, hogy Puskás nem tette ugyanezt? hozzátéve, hogy ő Európában is alkotott.
-
ferni
őstag
válasz
Stylerr
üzenetére
Na miért alakult szerencsétlenül a karrierje?
ha már a braziloknál tartunk Ronaldonak pl szerencsétlenül alakult, a térde folyamat tropára ment és mégis mindig visszatért és megmutatta ki is a faszagyerek.
Nálam így is pl ő a legjobb, akit valaha láttam játszani, elképesztő volt az az ember és mi lett volna ha...
-
Rypejakten
addikt
válasz
Stylerr
üzenetére
semmi nem alakult szerencsétlenül a karrierében, aránylag még a sérülések is elkerülték.
Adriano, akinek tényleg szerencsétlenül alakult, de ő csak saját magának köszönheti.LendvaiFeri: teljesítményben Messi és Cé lazán pariban van Ronaldoval, más kérdés, hogy válogatott szinten egyiküknek sem jött össze semmi, ellentétben a brazillal.
Ronaldinho klasszis, szerettem nézni a fociját, de nem állítanám, hogy nagyobb focista, mint a fenti kettő. -
ferni
őstag
válasz
Stylerr
üzenetére
Ronaldinho?
Zseniális volt, amit művelt, élmény volt nézni, de hasonlítsuk már össze, hogy ő meddig volt a csúcson és Messi meg CR már hány éve múlják egymást felül, úgy hogy egyénileg közelükben sincs senki.
nem egy szint Ronaldinho velük.
igen, olyat adott magának a labdarúgásnak, amit kevesen, de összességében messze van Messitől meg CRtől is, hiába szó szerint varázsolt a brazil. -
Stylerr
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Igen? Kik? Maradona, Pelé, Ronaldinho. Több szerintem nincs.
-
ferni
őstag
válasz
bobooo
üzenetére
Kb mindig belép vki az összes 11esnél egy kis túlzással, még sincs szinte sose újrarúgatva.
ennyi erővel, ha a kapus nagyon kijön a gólvonalról, akkor rúgassák újra, hiába lett pl gól belőle...Ha nagyon kijön a kapus és úgy véd oké, de emiatt csak akkor van újra büntető, ha a bíró nagyon szerepelni akar.
-
gyomorHD
tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
PS4-en másabbak az árak picit mint PC-n
-
LedyGyuszi
addikt
SIF Müller vagy SIF De Bruyne CAM-ba?vélemény?

-
gabee0324
tag
35K-s pakkok, jött is egy Neuer!!!

-
HI-FI
tag
Nálam PC-n zsinórban 3. napja tökéletes a FIFA. Valamitől hirtelen megjavult. Utolsó 10 meccses mérleg: 7 győzelem, 3 vereség.
-
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Ez PC, hogy vezeték nélküli kontrollert használsz?

-
LedyGyuszi
addikt
online mls kupa végre behúzva, kicsit stabilizáltam a védelmem, rögtön sikerült is megnyerni...

löbbölő királyokat máris sikerült lenullázni...
igaz az elődöntőben volt egy kis érdekesség...játék közben lemerült a joyom és 2-3 percig keresgéltem a csere elemeket, ez alatt nem sikerült gót rúgnia...

-
_adaml21_
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Köszönöm szépen, hogy összefoglaltad a lényeget.
Saját részről azt gondolom, hogy szerencsések vagyunk, hogy hétről hétre csodálhatjuk két ilyen zseni versengesét, akikhez talán csak Pelét lehet hasonlítani, mások nem nőhetnek fel hozzájuk!
Aki pedig nem képes ezt szimpátiától függetlenül élvezni, és köpköd (Uefalona, Penaldo, stb.), az pedig nézzen NB1-et élőben, menjen rendet bontani, kocsmában verekedni - valószínűleg ez majd jobban kielégíti az igényeit, mint a Barca, vagy Real meccsek nézése.
-
Kristof_94
nagyúr
Kár vitatkozni rajtuk, mind a ketten zseniális játékosok! Mindenkinek megvan a maga stílusa, Ronaldonak felettébb idegesítő, de ez nem von le az érdemeiből!
-
bobooo
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Én a 11-es újra rúgatásáról beszélek, nem arról, hogy először kihagyta. Tény, hogy nem befolyásolta senki az elsőnél, amiért kihagyta, de ha szabálytalanság volt akkor szabálytalanság volt...
-
bucketb0b
őstag
válasz
_adaml21_
üzenetére
Lehet, hogy ezt váltja ki belőle az akarás.. Tudod eléggé sok mindent feláldoznak a focisták már ezen a szinten és lehet rosszul esik nekik, ha nem úgy alakulnak a dolgok. Lehet, hogy a legtöbb ember azt látja csak ebből, hogy heti x összeget keresnek, de a többiről fogalmuk sincs, de ítélkeznek. Nem Ronaldot védem, mert számomra, mint focista közömbös, de elismerem, hogy tehetséges.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
_adaml21_
üzenetére
CR, ha belövi a büntetőt, akkor penaldo, ha kihagyja, akkor meg egy patkány. Messi ha belövi, akkor nincs gond, be kell lőni, de ha kihagyja, akkor jajjj szegény, mindenkivel megeshet. Ha jól tudom, akkor Messi 4 büntetőt rúgott idén, amiből !3at! kihagyott, 1x meg újrarúgatták vele.
Szerinted miért vettek egy rahedli játékost? Suarez,Vermalen,Bravo, Stergen... Azt ne mondja nekem senki, hogy nem tudták, hogy bünti lesz belőle.
BoboDJ
Igen, valószinűleg ezért hagyta ki. Amúgy meg másodjára is ugyanúgy beléptek, de mind1.
Messinek büntetőt nem kell rúgni, CR-nek meg szabadot. -
bobooo
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Beléptek a Vallecano játékosai a 16-oson belülre szabálytalanul a 11-es elrúgása előtt.
-
_adaml21_
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Néztem a meccset, és olyan képet vágott a végén, mint amilyet én a "trónon" szoktam, szegénynek a fejét megsimiztem volna

Alapvetően nincs bajom vele, de ezekkel a teátrális csapkodásokkal meg sírással rendkívül unszimpatikussá vált a szememben.Amúgy meg, erre a büntisre még reagálok, de nem akarok kitiltásban részesülni a sok off miatt: Ilyen most fordult elő először idén, hogy újrarúgatták a büntetőt, akkor miről is beszélsz? Ennyi erővel olyan is kellene, ha Ronaldo a csapatban van, akkor automatikusan rúghass egy tizit az elején

Szerintem nem kell ezt túl részletesen kifejteni, hogy az elmúlt 2-3 hónapban ki az eredményesebb játékos.Elismerem Ronaldot, és elviselem hibáival együtt, viszont szúrja szemem, ha más nem képes kulturált módon ezt az én kedvenc csapatommal/játékosaimmal együtt megtenni.
Az meg, hogy Uefalona, egy 12 éves gyerek böfögése értelmesebb ennél

Körülnéznék én sok csapat akadémiáján, hogy miképp kerülnek Spanyolországba bizonyos 9-10 éves koreai szupertehetségek, mégsem kapnak másfél éves kitiltást az átigazolási szezonból.Részemről téma vége.
-
_adaml21_
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Én CR vereség utáni sírógörcsére adnék egy TOTS lapot, 99-es rinya ratinggel

-
ferni
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
kihagy egy 11est, visszaafújják neki, nehogy folyamatosan kihagyja zsinórban a 11eseit, aztán fellöki középen az emberét és emiatt maradt üresen, majd tényleg szerzett egy szép gólt.
elég vicces lenne ha erre kapna IF lapot, bár az EAtől minden kitelik. -
Kristof_94
nagyúr
Hát 3 gól + 1 gólpassz után illene valamit!

Tavaly is volt a VB miatt kétféle 98-as és 97-es Messi! Szóval most egy MOTM lappal megoldható lenne szerintem! -
gyomorHD
tag
válasz
Francesco003
üzenetére
utóbbi időben a játékmenetet elnézve gondolom... de legyen igazad és kapd vissza a pénzed kamatostul.
-
Francesco003
aktív tag
-
-
gyomorHD
tag
válasz
Francesco003
üzenetére
1 hónap mulva se írnak vissza szerintem ilyen ügyben..

-
gyomorHD
tag
válasz
Francesco003
üzenetére
bugg, attól elbúcsúzhatsz

-
Shit Life
senior tag
Amilyen dilettáns az EA kidobnak szerdán még egy YIF Messi-t

-
Stylerr
addikt
válasz
Francesco003
üzenetére
Nekem pár másodperc után visszaadta a coinom.
-
Francesco003
aktív tag
Basszá......meg.. Licitáltam sif ronnyra 1.7 Misi rám licitáltak se lé se játékos.....mi a szar ez?eltünt 1.7misim..... Valaki találkozott ilyennel?
-
Shit Life
senior tag
Most 3-4 napos szünetet tartok, de:
Ja még a tegnaphoz tartozik: amikor jön az mágikus erőtér 3-0-ás vezetésnél ERŐTÉR és Schweinit teljesen a labdás ember felé irányítottam csak olyan volt mint amikor a kapushoz vagy a szabadhoz nem enged oda a métertáv, erőtér miatt!
De nehogy ne legyen gól Boateng sem tudott szerelni csak úgy hogy visszapattant elé és biztos ami biztos még Alaba sem tudta megoldani mert róla is elé pattant vissza, ami gól kell legyen az úgy is az lesz vagy így vagy úgy!

-
Shit Life
senior tag
Szép kis népvándorlás vette kezdetét!

Grat EA ez az irányelv!

-
Tibcsó
aktív tag
Ha esetleg PS4-re coins valakit érdekel van pár millióm eladó!
Elegem lett a játékból!!!!
-
deszkaúr
tag
válasz
lukaszp
üzenetére
totálisan igaz

soha nem tudod honnét fúj a szél
fifa mester a szélcsendet nem ismeri
csak egy példa: mikor partiba érzed magad és az első 30percben berámol az ellen
3gólt a semmiből és gürizhetsz utána , ha sikerül is rúgnod egy gólt és felcsillannak
a remények azonnal kapod a következőt
taktikázhatsz te napestig
a party le van osztva ennyi
szal szar
mégis nyomjuk mert EZ VAN és ennyi
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
nekem eddig ez jött be a legjobban védekezésben a 433-as formációknál...
instrukciókat amúgy sem szoktam alkalmazni...
egyébként meg a legjobb kontrákat pont a pálya középen szoktam vezetni, kényszerítőkkel -
Rypejakten
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
semmit nem számít, hogy mélyebben van, amíg ennyire valóságszerűtlen a passzrendszer (5 passzal kaputól kapuig lehet jutni), addig nem számít a középpályások posztja, csak a statjai és a workrate-jei. kontrázni meg általában mindenki a szélen szokott, azt meg gyors wingbackekkel és instrukciókkal meg lehet oldani.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
miért ne lenne stabilabb?
mivel mélyebben van a 2 cdm, ezért nehezebb lekontrázni is... 
a felpasszolással meg nekem semmi bajom, amúgy is sokat járatom a labdát, így szépen felér mindenki...
nekem legalábbis ez a tapasztalatom
-
Rypejakten
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
ettől nem lesz stabilabb amúgy, csak mélyebb, nehezebben lehet kihozni a labdát, tovább tart felpasszolgatni a csatár felé a lasztit.
-
bucketb0b
őstag
Remélem mély fájdalmat érez az aki megállítja a támadásom közben az akciót, mert egy hangyafasznyit beleért a labdába és joga van hozzá.. Ilyenkor mit csinálnak az emberek? Mert abban szinte biztos vagyok, hogy nem egy kidolgozott taktikát raknak össze a squad menüponton belül, mert éppen defaulton maradt a taktika..

Hogy a picsába lehet valaki ilyen gusztustalan ha ezt arra használja, hogy kizökkentse a másikat.. Ez egy szar játék, de egyeseknél akkora egot jelent meg vért kíván egy meccs eredménye, hogy az félelmetes. Mindent a győzelemért.. Seasonben is 1,5-2 hete kb. 3-0ra vezet az ellenfél, 80. perc szépítek piros lapot kap és innen fogva csak a 16os körül adogat, mert megteheti, mert a játék partner ebben is. Az ilyennek tényleg csak azt tudom kívánni, hogy ne legyen lag mentes meccse és a 99. percben kapjon ki mindig egy kamu tizenegyessel. -
Rypejakten
addikt
válasz
lukaszp
üzenetére
én nem szerettem a lassú csatárokat, mert ha az ellen megunja a kontrákat, leparkolja a buszt, lehetetlen feltörni egy agilis támadó nélkül a védelmi vonalat. de beválhat, teszteld.

Barazgli helyett viszont egyértelműen Cáceres, próbáltam mindkettejüket Chiello mellett, ég és föld a különbség számomra Martín javára.
-
Rypejakten
addikt
válasz
lukaszp
üzenetére
birtoklós, középen passzolgatós, ha kitámad az ellen, akkor szélre ki az indítás, a szélső befelé tör vagy passzol, és ha szerencséd van, be tudod fejezni az akciót. fontos szeritnem, hogy a két belső CM (RCM & LCM) egy Marchisio vagy Lahm-féle engine legyen, aki gyors, tudsz passzolni és szerelni, esetleg lőni is.
-
gyomorHD
tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
ez lószar... én PS4-en akartam vinni, épp létrehozza meccset, mezt választok erre kiírja hogy kidobott a UT... jó eddig hagyján, megszoktam
.... aztán bese enged... majd kiírja hogy hiba. Mondom kilépek kivezsem DVD-t, még aztse engedte kivenni, full lefagyott egész. Mondom fasza
EA már a Ps4-emet is elcseszi NA KÖSZ! -
LedyGyuszi
addikt
ez kabaré...xone-on már 3 órája hol működik, hol nem a FUT server...

-
Borusito
tag
A héten az 5.-ből kiestem a 8. osztályba.

A *#&@%!# NYOLCADIK OSZTÁLYBA. ÉRTITEK?

Az utolsó meccsen két tizit kaptam, nyilván egyik sem ment be. 1-3-as videót nézzétek ITT.
-
Shit Life
senior tag
válasz
BlessedElroy
üzenetére
Elroy1980:
Azt hiszem ma éjfélig
-
Shit Life
senior tag
Most befejeztem ezzel az undorító játékkal egy időre!!!!

Egész álló nap pókfocit enged csak, egész egyszerűen nem mozognak a játékosaim semerre állnak bmeg állnaak!!!
Labdát átvenni nem tud, megfordulni nem tud, passzolni nem tud, ziccert belőni nem tud, futni nem tud!!!
Elég ez már olyan szinten undorító amit egész nap művel hogy én vagyok a hülye barom hogy egyáltalán bekapcsolom!!!Pedig ez az új felállás + új taktika (gyors kontrák) olyan szépen működött egészen ideáig!

3 nap szünet
hátha akkor játszhatok azzal amit megvettem 
-
BlessedElroy
senior tag
Meddig lehet nyitni ezeket a MOTM lapokat? Csak mert most esett Salah, de nem tudom adjam-el gyorsan, vagy várjak vele?
Szerintetek? -
^Boss
őstag
na jelentem, újabb 1 hét pihi következik. nem vagyok hajlandó ekkora kamu ellen játszani. csak felidegelne. ez a játék ennyit ér.

-
^Boss
őstag
amióta ebben a felfogásban játszom, kevesebb gólt kapok, de nem kevéssel

győzelmek esetén max 1, vereségeknél 2, max 3.3. osztályban már nehezebb persze ezzel, főleg ha egy handi fejes királlyal van dolgom (10. percig 2 beadás, 2 gól, Ramos mellett
).
de sikerült a bentmaradás, maradék 2 meccsen pont meglehet a feljutás, meglátjuk mit oszt a gép.
akiktől kikaptam mostanában, az kb 20%-ban handi, többinél vagy én hibáztam sokat, vagy jobb volt.egyébként utsó meccsen (magyar srác ellen nyertem) igencsak kijött a handi, elengedtek labdákat a lábuk alatt a játékosaim, passzok néha önmagukhoz mentek mert annyira gyenge volt, ellenfél játékosa már a passz utáni 0.00001 mp-ben tudta, hova kell sprintelnie (feladva teljesen azt, hogy ha nem arra passzolok, ziccer kb).. csak a szokásos.
-
Rexcsek
tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Giovinco valóban a felhőfejeseiről híres...

-
Shit Life
senior tag
Ezt a csapatot sikerült 3-2-re megverni úgy hogy Ibra mesterhármast szerzett az első fi.-ben mentek min az álatt aztán a másodikban már megint nem tudtam elpasszolni A-ból B-be mert lebénultak, szerelés felejtős lett hirtelen!
De így is csak két alamizsna gól jutott nekik, nem volt egyszerű kivédekezni mozgássérült játékosokkal

-
^Boss
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
én kaptam már Alba-tól is fejesgólt, úgy hogy három védővel ugrottam ellene..
bármi megtörténhet
most folytatom a múltkori sort, azóta az arány kb 22 győzelem - 0 döntetlen (még mindig) - 3 vereségre módosult, abból 1 volt handis max, többinél egyszerűen elbénáztam a helyzeteket. de még mindig várat magára egy olyan meccs, amiből régebben, idegből játszva sok volt: 50% alatti labdabirtoklás és 10 alatti helyzet. ilyen az 1 hetes pihi óta (és azóta tényleg nyugiban játszom, nemhogy nem zúzom le az ásványvizes palackot, hanem tényleg max iszom egyet
) nem volt szerencsére.
aki nagyon kivan, pihenjen 1 hetet, és próbáljon más taktikával játszani. nem in-game-re gondolok, hanem egyéni stílusváltásra. aki eddig passzolgatott, próbáljon direktebb lenni pl. sokat számít ,hogy nem a megszokott hülyeségekbe fut bele az ember. a játék nem díjazza annyira az igényes technikás játékot.nekem még mindig a kilátástalan barca-féle játék adja a legjobban most, azaz passzolgatás különösebb cél nélkül, aztán az ellenfél letámad, és meg lehet indulni egy-két jobb passzal.
amikor az ellenfélnél a labda: minden mindegy alapon szerelni, labdát visszaszerezni. a handi bármilyen védekezés ellen gólt fog adni az ellennek, ha kell bebugol a kapus/védő, szóval a kapu közelébe sem szabad engedni inkább. ha meg eljut oda, ha nincs handi, sok esetben kihagyja, szóval talán még ez a legcélravezetőbb védekezés. -
Shit Life
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Azért mert az EA még a futball szabályaival sincs tistztában, ahogy tapasztaljuk a játék során számos esetben! (előnyszabály, büntető, ziccerben lefújni a meccset stb.., stb...)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző garancia
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 7900XT 20GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ettől függetlenül válogatott szinten nincs rossz csapata sem Argentínának sem Portugáliának, bár egy fecske nem csinál nyarat.