Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptMisi
őstag
Helló!
Olyan problémám lenne, hogy felraktam a játékhoz a HLP 10-et, de nem működött, nincs soproni liga, ezért felraktam a HSP 10-et, de ezzel sincs...Win7 64bit-et használok, és most olvastam a HSP 10 Gy.I.K.-ot, és írták,"Kiírta, hogy sikeresen feltelepült, mégse találom a játékban a Soproni Ligát!
Valószínűleg rossz helyre telepítetted. Ellenőrizd, hogy jó elérési utat adtál e meg. Ha jó az elérési út és még így sem jó, akkor az valószínűleg a 64bites operációs rendszer miatt van, bár nem törvényszerű. Erre órákon belül kiadunk egy „manuális telepítőt”, ahol neked kell a fájlokat a helyükre másolnod. "Ez szép és jó, de én nem találtam ezt a manuális telepítőt, valakinek nem sikerült megoldania?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
viccből mondtam, szerintem egész jó 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)