Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Aktív témák
-
McJames
senior tag
Azt én tudom. A saját erővel, meg a komoly szándékkal nincs gond. A gond azzal van, hogy az nem lesz elég, talán még a szerkezetkész állapotra sem, hát még a burkolás, gépeszet...
De leginkább tele van a ....-öm a market-inggel (tök mindegy, hogy politikai vagy sem): kívül minden - belül semmi, de ne érdekeljen, csak (nekünk) fizess... :(( -
Den
veterán
Speciel a kedvezményes hitelek nem a banktól függnek. Itt kamattámogatásról van szó, azaz az állam kifizeti a kamat egy részét a banknak, ezért tudja az alacsony kamattal adni a hitelt.
Önrész van de ''csak'' 30%, igaz mivel ma egy 35-45 négyzetméteres lakás 10 milla, igy az önrész is 3 milkó ami azért nem az átlagnak való.
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest