Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
Aktív témák
-
GeorgeTerror
senior tag
Emlékszem annak idején amikor a sorkatonaságról indítottam (nagy dühödten) egy topicot, akkortájt regisztrálta magát Egon. Remélem én is segítséget nyújtottam ebben, mert hozzászólásaival nagyrészt választékosan, az aktuális topic színvonalát emelve írt. Akkor teljesen más véleményen voltunk.
Most nem (intel,mszp). De a FIDESZ kampánya tényleg arra emlékeztet. Nem tudják mit tervez az mszp, ha megnyerik a választást. Vagy tudják, de nem számít nekik, mert ez csak ígéret (a FIDESZé szintén). Vagy egyszerűen pánikba estek, és valamit ki kellett találniuk. Azt hiszem rossz irányba indultak. (Annak idején az szdsz kampánya is csak szórakoztató volt számomra, de megnyerő semmiképp.)
Egyébként a centrum és Kupa nekem is szimpi volt. Kár,hogy nem volt idejük.
Remélem sikerült úgy írnom, hogy senki számára nem sértő, személyeskedő (kivéve Egont :P ) és egyáltalán ártó. Köszönöm a lehetőséget
Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elemlámpa, zseblámpa
- Fotókon a Huawei Mate 80 hátoldala
- Mesterséges intelligencia topik
- iPhone topik
- Battlefield 6
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest