Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Aktív témák
-
ZBAdmin
csendes tag
Hát valóban... Minden felhasználható.
Azt gondolom, hogy amire te emlékszel, az már a ''ferdített'' változat.
A szó szerinti idézet :
''Szóval egy pillanatra fogadjuk el azt, hogy csak ennyire vagyunk képesek. Hogy egy képesség nélküli, alkalmatlan, tehetségtelen néppé lettünk az elmúlt néhány évtizedben. Csak én erre azt mondom, hölgyeim és uraim, hogy így viszont nem érdemes élni. Tehát, hogyha így gondoljuk, akkor menjünk le a pincébe, keressünk egy jó erős kötelet meg egy viszonyleg erős gerendát és szöget, és kössük fel magunkat. Csak én azt szeretném kérni azoktól, akik ezt próbálják önökkel elhitetni, évek óta ezt próbálják sulykolni az önök fejébe, hogy legalább járjanak elöl jó példával. És ha ők már mind végeztek, akkor mi meg mégiscsak gondolkodjunk el azon, hátha nélkülük többre mennénk.''
Ez nem pont az...
Azért szerintem nem korrekt így siklani el a dolog felett. Képzeld el, hogy mondjuk a Fidesz így csinálna Kovács valamelyik beszéde után...
Hatalmas lejárató kampány, tüntetés szervezése,
reklámfilm forgatása... Ha ebből csak annyit hallanál, amire hivatkoztál, biztos, hogy egy életre megutálnád a nyilatkozó felet.
Szerepelni meg miért szerepelt volna??
Ilyen megalázás után akármit mond, rajta marad a ''bélyeg'', amit szinte lehetetlen lemosni, mindegy, ki mit mond, mit perel. Szerintem neki fűrészeltek. És milyen sokan csak az MSZP-s képviselő változatát ismerik...
Én is csak akkor olvastam utána, amikor egy kedves ismerősömmel beszélgettem és ő érvként az ''akasztásos beszédet'' hozta fel.
Nem tartom magam (talán annyira)elvakultnak, minden párt következő 4 éves tervét elolvastam (még a MIÉP-ét is), és mindig megpróbálok mindennek utánajárkálni (pro és kontra). Szerintem csak így lehet.
Ne kiabálj, OLVASS!!!!!! :D -
Turmoil
senior tag
Na, lehet, hogy az előzőben tévedtem kicsit. De közben találtam ezt, és ezzel szeretném zárni a mostani futamot (esetleg otthonról folytatom:)
Idézek, szintén az ''origo''-ról:
>''Megálljt kell parancsolnunk a szavainkat kifacsaró, mondanivalónkat meghamisító
>nyilatkozatoknak!'' - áll a Fidesz közleményében. A dokumentum leszögezi: az emberek
>félrevezetéséért Kovács Lászlónak a független magyar bíróság előtt kell felelnie.
És a Fidesz jelenleg pont ezt csinálja. Köszönjük!:)
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest