Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
guest
veterán
Sok hozzászólás szól itt arról, hogy a Fidesz mennyire csak konkrétumok nélkül áskálódik szegény MSZP-vel szemben. Az ilyen tisztátalan helyzetek, amikor az egyik ezt mondja, a másik azt (lásd akasztás) engem nagyon zavarnak, ezért gondoltam egy kicsit utánanézek. Ezt egyébként nektek is javaslom, mert amit a médiából kapunk az erősen szűrt.
Indulás: http://www.mszp.hu Meglepetés: amit programnak neveznek, azt én inább egy kiáltványnak hívnám, néhány oldal az egész. Ebbe aztán valóban nem lehet belekötni, legalábbis konkrétumok szintjén.
Ezzel szemben az SZDSZ meg a Fidesz oldalán igen veretes választási programokat lehet találni, a legszofisztikáltabbat az SZDSZ-én. Az azonban sajnos nem kereshető (a Fideszé igen), így egy-egy dolgot nem mindig könnyű megtalálni. Bár az utóbbi időben elég sok ilyen téma volt (gázár, amnesztia, stb.), nekem csak három dolog keresésére volt időm: tandíj, lakáshitel, családtámogatás.
1) Tandíj
''...elengedhetetlen, hogy a hallgató közvetlenül is hozzájáruljon képzése költségeihez: tekintse anyagi ráfordításait hosszú távú befektetésnek, amely mindenekelőtt a saját érdekeit szolgálja.''
Azt hiszem, ez nagyon nem félreérthető.
2) Lakástámogatás
Hosszasan fejtegetik, hogy rászorultsági alapon szabad csak támogatni a lakáshozjutást, meg hogy a kamattámogatás nem jó módszer.
''a költségvetés lakáscélú kiadásainak minimum 50%-át a jövedelem-eloszlás alsó 20 százalékában levő háztartásokhoz kell eljuttatni'' Bocs, de aki ezt a hozzászolásomat olvassa, az nem valószínű, hogy belefér az alsó 20%-ba (internet, amd vs. intel, stb.).
''kormányra kerülve, sürgősen átcsoportosításokat fogunk végrehajtani a támogatási tételek között'', úgyhogy most ne vegyetek fel lakáshitelt.
3) Családtámogatás
Biztos az én ügyetlenségem, de ilyen részt nem találtam a programban. (még egyszer: sajnos nem kereshető.) Vagy én vagyok ügyetlen (az könnyen lehet, és az baj), vagy nincs ilyen rész (az viszont nagy baj).
Javaslom, hogy akinek van türelme, keresse ki a többi ilyen vitás kérdésben a választ és tegye itt közzé (pro és kontra), hogy némileg tájékozottabbak legyünk.
VB
Aktív témák
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest