Aktív témák

• Dalai Láma

őstag

Ez az eldurvult kampány pedig nem tetszik. Mert engem ne vegyenek be a kampányukba. Kampányoljanak ők egyedül. Ha meg úgy nem elég sikeresek, az az ő bajuk. Meg vannak ezek a plakátrongálások. A héten is egy nyolc éves kilány jött a buszmegállóba, és a fideszes plakátot egészben letépte, aztán elfutott. Az meg főleg nem tetszik, hogy az emberi kapcsolatok is veszélybe kerülhetnek emiatt. Mert vannak az elvakult és meggyőzhetetlen fideszesek, az emeszpéfanatikusok, és ezek egymást szekálják. Otthon is észrevettem a nagyszülőknél, hogy nekik is létezik az Orbán király, a szent, és a becsületes pártja, a fidesz. Amit ők mondanak, az úgy van. És ha megtudnák, hogy szüleim kire szavaztak, tuti, hogy kitagadnák őket. Na jó, azt azért nem, de nagy veszekedés lenne. ÉS ez nekem nem tetszik. Ez mindenkinek a magánügye. És a másik ember véleményét is tiszteletben kell tartani.

Talán nem én voltam az első itt, akinek ez a véleménye, de ez a fórum azért van, hogy én is beleírjak. Köszönöm mindenkinek, hogy meghallgatott! Köszönöm, köszönöm.
    Egyébként 4 év múlva szavazzatok a nyugdíjasok pártjára! :DD

Aktív témák

Hirdetés