- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Anno a Motohead nevű játéknál vettem kormányt (ez már a 4.) és közel 10mp-t jelentett egy átlagos hosszuságú pályán emlékszem rá.
De ez sok mindentől függ, azt tudom hogy az arcade és a szimes vezetés között nagyon nagy különbség van, ha egy szimben így vezetek mint itt arcade-ban, elmelegszik a gumim, a fékem és nagy valósznűséggel kinyírom a motort
..és itt a lényeg, teszem azt ebben a felfogásban egy szimben Nordschleifen végig sem lehetne menni, csak ha kikapcsolom a mechanikai hibákat meg a gumikopást.Kikapcsolt arcade plus-nál is másként vezeted billel mint én kormánnyal, én ott már sok mindent nem csinálok meg hanem inkább olyan 'autósan' vezetek, pl. belsőnézet, kuplung és másként fordulok rá a kanyarra.
Szimben nem feltétlen akasztom be az első kereket a rázókő mögé egy Ferrari 430-nál úgy hogy nyomom a gázt mert szinte biztos hogy elmegy a segge.
Itt simán meg lehet csinálni,..ezért írtam hogy nehéz átállni..szimes vezetésben nem csak a kormány a lényeg,..hanem inkáb egy csomó minden más.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone gyári/emelt kapacitású akkumulátor csere 6 HÓNAP GARANCIÁVAL
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- Xiaomi Redmi 10C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T15 G2 i7-1185G7 16Gb ram, 512Gb NVMe, 15,6", számla, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
..és itt a lényeg, teszem azt ebben a felfogásban egy szimben Nordschleifen végig sem lehetne menni, csak ha kikapcsolom a mechanikai hibákat meg a gumikopást.